גרדת הריון - עזרה בבקשה!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני שבוע (שמרגיש כמו נצח!!!) אבחנו אצלי גרדת הריון.
    כל הגוף שלי מלא אדמומיות, תחושת גרד ללא הפסקה עד כדי זב דם.
    כאבים מטורפים בכל הגוף, אני לא ישנה בלילה
4 תגובות
עמוד 1
  • הי ,מצער אותי לשמוע כי אני סבלתי מאלרגיה שהתופעות שלה הן גירודים עד כדי דם בדיוק כפי שאת מתארת ברמה שהיתי לוקחת מברשת שיניים ושיער ומתחילה לגרד את הגב ואיפה לא..וכל כמה חודשים מתאשפזת בגלל התקף זה לא נעים ולא היתי מאחלת את זה לשונאים שלי.אחרי אינספור זריקות ותרופות .הרופאה שלי נתנה לי כדור בשם טלפסט 180 מ״ג,כמו כדור קסם שותים אחת ליום והכל נעלם כאילו לא היה .אין לי מושג אם זה מותר בהריון ..על הכדור רשום בכלל שזה טיפול באוזנים נראה לי אני זוכרת שזה הפתיע אותי מאוד שכאילו מה זה בכלל קשור אליי?אבל זה העביר לי את זה תוך דק׳ ספורות לחלוטין,אלרגייה שסבלתי ממנה כמעט 8 שנים הסתיימה לאחר טיפול של חצי שנה עם הכדורים האלה..אם אצלי זה היה כרוני ועבר וזה עזר.אני חושבת ששווה לך להתייעץ ולבדוק.תרגישי טוב ושיעבור בקלות אמן!
  • יש קרם נהדר שאני לא זוכרת את שמו...
    אשאל את אמא שלי.
    היא מאד סבלה מגרד בהריון של אחי.

והקרם הזה נהיה מאד נפוץ בשנים האחרונות.

בכל אופן, תרגישי טוב

• יודעים מה גורם לגירודים האלה?!
    אם זה אלרגיה אז יש כל מיני תרופות ומשחות שממש עוזרות- רק שבטח חלק אסורות בהריון..
    אני לא מבינה בדיקורים ודברים כאלה, אבל אם הייתי מיואשת לא היה אכפת לי לנסות! אבל הייתי הולכת דרך קופ"ח או מקום מוכר ומקצועי... תרגישי טוב.
  • תודה לכולן. אבדוק על הכדור שציינת.
    בעיקרון לא יודעים מה גורם לאלרגיה, מסבירים את זה כתופעה שמגיעה עם ההורמונים של ההריון ועם אלרגיה מסויימת אבל צערי אין בדיקת דם בהריון שיכולה לאתר את מקור האלרגיה.
    אני ממשיכה למרוח את המשחות ולוקחת כדורים (סטירואידים עם מרשם). כולי תקווה שתהיה הקלה.
    מחר גם קבעתי תור לדיקור... אני ממש נואשת אז לא אכפת לי לנסות הכל.
    תודה לכן!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה