מתחילה להתייאש... צריכה עידוד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מנסה להכנס להריון כבר כמעט שנה... ברקע הריון (שנקלט תוך שלושה חודשים) שנגמר בהפלה בגלל שק ריק, ארבעה חודשים אח"כ הריון תקין שהסתיים בגוזל מתוק! אחרי שכבר 7 חודשים של נסיונות כשלו פניתי למרפאת פוריות. התחלתי במעקב זקיקים ובדיקות דם - נראה שהכל תקין, ההורמונים עולים יפה, ובכל זאת - לא נקלט. בעלי עשה בדיקת זרע, גם היא תקינה. החודש קיבלתי תמיכה של פרוגסטרון בגלל שהוא היה קצת נמוך, אבל עדיין בגדר הנורמה, ושוב התבשרתי שהבטא שלילית ולהפסיק עם התמיכה. במהלך השבוע יש לי תור לרופא... אצטרך להחליט אם להמשיך לנסות רגיל או להתחיל עם איקקלמין. אני עושה דיקור, עושה רפלקסולוגיה, ביום יום לא חושבת על זה ועדיין..... לא מצליחה :-( מנסיונכן.... מה הלאה? מה מומלץ?
7 תגובות
עמוד 1
  • ההמתנה להריון מעצבנת!!! אני עברתי טיפולי הפריות, ולא לקחת איקקלומין לפני, אבל שמעתי שהוא מדקק את הרירית ושאסור להשתמש בו יותר מ3 פעמים. אני אישית הייתי ממשיכה בטיפול תרופתי עד שהיה מצליח! לפעמים זאת הדרך! :))))
  • זה ממש הלחיץ אותי מה שאמרת על דיקוק הרירית,אני כבר בסבב שלישי,אמנם לא של אקקלומין אלא קלומיד אבל כמו שהבנתי הם עושים את אותה פעולה...
    ואווווף החודש היה לי מידי הרבה זקיקים מובילים אז הייתי צריכה לדחות את המקווה ב3 ימים :((((((
    מה שאומר שגם החודש הלך...די נימאס לי!!
    סוררי על החפירה..

Surib
  • שלום יקירה!
    אני פחות או יותר במצב דומה לשלך. יש לי שני בנים בבית ואיתם נכנסתי להיריונות ספונטניים כבר בניסיון הראשון/שני. וכבר 7 חודשים אני מנסה להיכנס להיריון שלישי. אני בדעה שעד שלא חולפת לפחות שנה אני לא מתכוונת לפנות למרפאת פוריות.
    לפי מה שאת כותבת יש לך ילד בבית ואת מנסה כ 8 חודשים להיכנס להיריון וכבר פנית למרפאת פוריות. אני חלילה לא שופטת אותך או מבקרת אותך אבל יקירה למה לפנות כל כך מהר למרפאת פוריות, ואם הבדיקות תקינות למה לקחת תרופות תמיכה?
    במצב שלנו שכבר חווינו הריונות ללא טיפולים והכול תקין לפעמים צריך קצת יותר זמן להרות אין שום סיבה שלא נצליח
    אני במקומך לא הייתי לוקחת בשלב זה תרופות חבל זה מכניס לסיחרור זה מלחיץ ומוציא את הכיף מלהיתעבר. לא מדובר בהיריון ראשון ובאמת עוד 5 חודשים לא ישנו לכאן או לכאן כהוא זה (שוב זו דעתי האישית).
    להוריד לחץ מתוקה.
    אם את בכול זאת רוצה תמיכה הייתי מתייעצת לגבי דברים יותר טבעיים למשל תמצית עלי פטל או תמצית מאקה שידועים כמחזקים את המערכת הנשית. ושוב גם זה לא צריך, צריך רק סבלנות
    מאחלת לך המון בהצלחה- אין לי ספק שיהיה לך!
  • הייתי אצל הרופא. הוא התלבט והתלבט ובסוף החלטנו יחד על טיפול בקלומיד (שזה בעצם איקקלומין).
    אני ממש מקווה שזה יעבוד!
  • כל כך מבינה אותך. גם אני בטיפול איקוקלומין חודש ראשון. עד עה הזקיקים לא גדלו באופן ניכר אז הוא החזיר איתי לאיקוקלימין לעוד חמישה ימים. כל כך מקווה שזה יצליח לנו! אל תתיאשי הכל יהיה טוב בסוף.
  • ואיזה מינון את מקבלת?
    קיבלתי חצי כדור לחמישה ימים.
    בעיקרון אני מבייצת והכל טוב ויפה. וכל הבדיקות תקינות אבל לא מושג הריון :-(
    אז מנסים...
  • היי סורי על התגובה המאוחרת. אני קיבלתי כדור ביום. סיימתי את הסדרה הנוספת של הכדורים ותודה לאל הזקיק גדל והזרקתי אוביטרל. את גם לוקחת אוביטרל? לדעתי תבקשי לעשות בדיקות של ההורמונים אחריי הביוץ אולי זה יסביר משהו. מה לגבי הרירית? במעקב זקיקים היא מספיק עבה כדיי שהריון יוכל להשתרש בה?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה