עזרתכן בבקשה, זקוקה לכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי אני חדשה כאן בפורום. מקווה להשתתף ולהיות פעילה.

אני נוטלת גלולות YAZ מזה כשלושה חודשים (זה החודש השלישי) לפני כן נטלתי גם כן גלולות אך מסוג אחר והחלפתי אותן כי הן לא התאימו לי.
    למי שלא מכירה החפיסה מורכבת מ24 גלולות פעילות ו4 לא פעילות כאשר אין הפסקה בין חפיסה לחפיסה.
    החודש נטלתי 6 גלולות ראשונות בחפיסה ולאחר מכן אבדה לי החפיסה בעקבות מעבר דירה. התחלתי ליטול את הגלולות ב26.11, בסוף השבוע האחרון בן זוגי ואני קיימנו יחסים והוא גמר בפנים מתוך הרגל. האם יש סיכוי שאכנס להריון ?
6 תגובות
עמוד 1
  • ??????
  • סורי, אין לי שמץ

• תודה רבה !!!
    אני חייבת לדעת באיזה שהיא דרך.. זה מעסיק אותי כל היום
  • כמה זמן היית בלי גלולות??זה לא מובן מההודעה שלך..
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
  • ביום שבו קיימנו יחסים הייתי בלי גלולות 5 ימים.
  • אני חושבת שזה די קלוש שאת בהריון כי לוקח זמן להורמונים של הגלולות לפוג מהגוף...אבל אי אפשר לדעת פשוט תעשי בדיקה
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה