עברה שנה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות. כבר כמה חודשים שלא כתבתי בפורום ובקושי נכנסתי לפה. ניסיתי להתנתק.
    אבל עכשיו עצוב לי מדי. חגגתי את יום הולדתי ה31 בחודש שעבר... כבר שנה שאני ללא גלולות. חשבתי שזאת הייתה אמורה להיות השנה שלי. בהתחלה אמרו לי שהמחזור לא סדיר אחרי שמפסיקים גלולות אז חיכיתי... אחר כך היה לי משבר בעבודה, עזבתי והייתי ממש בלחץ. אמרו לי שהמחזור לא סדיר בגלל זה. אחר כך ירדתי במשקל, גם ככל הנראה בגלל לחץ. גם בזה הרופא תירץ את חוסר הסדירות. אבל כבר 3 חודשים אני עובדת במקום שנחמד לי, עליתי במשקל, הכל צריך להסתדר וזה פשוט לא. אוף! וכך עברה לה שנה. והרופאים בכלל לא מתרגשים. ״לא נורא״ הם אומרים״ תני לעצמך עוד קצת זמן, תחזרי עוד חודשיים, אולי עד אז יסתדר״. כמה עוד אפשר? מתי ינסו לתת לי פתרון?
3 תגובות
עמוד 1
  • אם המחזור לא סדיר ואת כבר שנה מנסה ללא הצלחה והרופא שלך לא עושה שום דבר הייתי מחליפה רופא.

הדבר הכי פשוט שהוא יכול לעשות זה קודם כל לשלוח אותך לעשות בדיקת דם לפרופיל הורמונלי, לראות שהכל תקין.

אח"כ אפשר לבקש לעשות מעקב זקיקים על מנת לעקוב אחר הביוץ

זאת רק התחלה קטנה....

שיהיה בהצלחה
  • מסכימה לגמרי עם אופק!! להחליף רופא ויפה שעה אחת קודם!!!
  • זה הרופא השני שהגעתי אלײַו אחרי המלצ׳ות כי ממש לא אהבתי את הרופאה שהגעתי אליה בפעם הראשונה. לצערי הייתי צמודה אליה 3 חודשים. עשיתי גם את הבדיקות ההורמונליות והכל יצא תקין. גם אולטסאונד עשיתי ויצא תקין. גם הרופאה הקודמת וגם הנוכחי אומרים לי שאני עוד צעירה ושזה אמור להסתדר. אבל כמה זמן? אם אין להם תשובה מה הבעיה אז הם סתם מושכים.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה