ד"ר גולדשטיין ישראל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי אני ממש מתלבטת...
    אני בהריון אחרי שנה של טיפולים ,הפלה קשה מאחורי וכו...
    יש לי תור לשקיפות עורפית אצל גולדשטיין ישראל שמוכר כסדיסט גדול!!
    האם מישהי מכן הייתה ויש לה חוויות חיוביות אשמח לשמוע...
    נכון לכרגע שוקלת לבטל...
4 תגובות
עמוד 1
  • לא מכירה וגם השם לא נשמע מוכר...מאיזה עיר הוא בארץ??!!
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
  • חיפה
  • בס"ד

אם זה דק גולדשטיין שאני מתכוונת אליו נשים דווקא מאוד רוצות להגיע רק אליו וקשה להשיג אצלו תורים הוא תמיד מפוצץ ובמיוחד בשבילך צלצלתי לחברה
    לוודא וזה אכן הוא היא אמרה שהוא אנטיפט אבל ואבל גדול הוא יסודי מעולה והיא רק אצלו עושה את הבדיקות והיא לא היחידה שאני מכירה שמרוצה ממנו תכלס את צריכה שיחייך לך כל הבדיקה ? אז שיעשה תעבודה שלו בלי לחייך לא ניראה לי כזה קריטי מאמי לשיקולך
    שיהיה בבריאות וידיים מלאות
  • אני לא כל כך מודאגת מהנחמדות אלא מזה שהוא מכאיב ואני נורא מפחדת על ההריון אני אחרי שנה טיפולים והפלה בשבוע 14 אז אני קצת פחדנית :)))
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה