גירוי יתר שחלתי עם איקוקלימין- עוברים לזריקות. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות!

אז לאחר חודש אחד של איקוקלימין הרופא שלי החליט שאני לא יכולה לעשות סבב נוסף כיוון שהתגובה לכדור הייתה גירוי יתר שחלתי (דימום כבד וכאבים חזקים ביום ה21 למחזור). אני פוליציסטית וזו אחת התופעות השכיחות שיכולות להיווצר בעקבות איקוקלימין.

הרןפא אמר לי לעשות הפסקה של חודשֿֿ/חודשיים והפנה אותי לרופא פוריות שכנראה יתן לי להתחיל זריקות של פרגונל להשראת ביוץ. מישהי עברה את זה ויכולה להסביר לי קצת יותר על התהליך??

תודה :)

עדי
2 תגובות
עמוד 1
  • היי עדי, איפה את גרה?
    במידה ואת מהמרכז ממליצה בחום לבדוק על ד"ר אריה ברקוביץ, מקבל בגבעת שמואל.
    התהליך נשמע קצת מפחיד אבל לא נורא.. זריקות מקבלים אחרי מעקב זקיקים ובהתאם למה שרואים במעקב.. היתרון עם הזריקות שאפשר לשנות את המינון תוך כדי תנועה ולא צריך לקחת את ותו המינון לאורך כל הטיפול..
    גם אני פוליציסטית, עברתי חודשים הורמונים ללא הזרעה ואח"כ ברקוביץ (המקסים!!) עברנו לזריקות עם הזרעות שברוך ה' הצליחו..
    אם יש לך שאלות, תרגישי חופשי...
    שיהיה בהצלחה :)

שיר (:
  • היי,
    גם אני התחלתי עם איקקלומין ועברתי זריקות של פיורגון+ הזרעה.
    הזריקות לא כואבות, אני הזרקתי לעצמי בבטן. ההזרקה יכולה להשתנות בהתאם למעקב זקיקים ובדיקות דם. בדרכ מתחילים ממינון נמוך יותר כדי למנוע גירוי יתר ולראות איך הגוף מגיב ולאט לאט מעלים במידה ויש צורך. כדי לתזמן ביוץ יש זריקה נוספת- אוביטרל...

שיהיה בהצלחה!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה