תמיכה ודחוף !!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חדשה כאן, אחרי חצי שנה שאני עוקבת החלטתי להצטרף.

אני כבר לא יודעת מה לעשות, אני בת 20 אחרי שירות צבאי. בגיל 17 נכנסתי להריון לא רצוי שהתגלה בשבוע 9 והסתיים בהפלה מלאכותית בשבוע 16. החוויה שעברתי נוראית, פיזית ונפשית. חוסר התמיכה שחוויתי הן מבן הזוג (שבתכלס אין מה לצפות מנער בן 16) והן מהורי, אימי שהביאה אותי לבית החולים ועזבה אותי להתמודד עם כל התהליך לבד ואבי שלא דיבר איתי לאורך 3 חודשים בעקבות כל הסיפור הזה. אני לא מדברת על הזוועות שעברתי באותו היום שנחרטו לי טוב טוב בזיכרון.

היום אני בת 20, אחרי השירות הצבאי. נמצאת במערכת יחסים מזה שנה עם בחור מקסים, מדהים, טוב לב, נשמה טובה, מקבל אותי עם כל השיגעונות הרבים והנרחבים שלי, דואג תמיד להזכיר לי כמה שאני חלק מהעתיד שלו ועוד כל מיני משפטים קיטשיים שאני מתוך מבוכה לא מפרט. אציין רק שהוא דאג להראות לי כמה הוא רציני דרך טבעת. אז עד עכשיו הכל נשמע טוב ויפה נכון? אז זהו שכאן העלילה מסתבכת. אני גרה אצלו מזה חצי שנה, כי היחסים שלי עם ההורים שלי נוראיים ובלתי נסבלים ועדיף לחיות כמה שיותר רחוק מהם. בכל מקרה הכל טוב ויפה ומדהים, מלבד הפרט הקסום הזה שאני מפחדת שאני בהריון. היה לי איזה סרט של מעבר עם הדברים, החפיסת גלולות נעלמה לי, הרופא שלי לא נמצא.. בקיצור הפסקתי את הגלולות בגלולה ה6 של החודש ואחרי זה עוד קיימנו יחסים, בקיצור ס-ר-ט-!

שורה תחתונה, לא מפריע לי להיכנס להריון, אני מסודרת מבחינת עבודה, משכורה טובה.. שלוש בעיות עיקריות: בן הזוג שלי עדיין בשירותו הצבאי, ההורים שלי יחטפו שוק, ההורים שלו יחטפו שוק.

אני מבינה בעצמי שבעקבות כל המצב הזה זה זמן ממש לא מתאים להיכנס להריון.. אבל אם קרה? מה יהיה? אני ממש מפחדת. הרופא הזהיר אותי בפעם שעברה שעברתי הפלה ואמר במפורשות שהפעם הבאה תהיה מסוכנת לי.. משהו עם הRH שלילי ..
2 תגובות
עמוד 1
  • תעשי בדיקת הריון ותחליטי אם את רוצה לשמור את הילד.

אם את לא בהריון - פעם הבאה תשמרי על עצמך (יש עוד אמצעי מניעה שהם לא גלולות)

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • אני חושבת שקודם כל תיקחי אחריות על עצמך ואין דבר כזה להיכנס להריון בטעות!!!!אם אין לך גלולות או שתשתמשי באמצעי מניעה אחר או שלא תקיימי יחסים!!!סליחה שאני אומרת את זה אבל זה נשמע לי קצת פתטי לחזור על הטעות הזאת שוב...
    ולגבי ההריון שלך עכשיו אני חושבת שאם את באמת בהריון ויש לך בן זוג שתומך בך ואוהב אותך אני לא חושבת שלעשות הפלה זה דבר נכון,מה גם שזה דופק את כל הפוריות של האישה ואז כשבאמת רוצים ילדים קשה להביא בגלל הפלות יזומות חוזרות...
    תראי,לגבי ההורים את לא צריכה לחשוב מה הם יגידו את צריכה רק לחשוב על מה יהיה לך טוב ואיפה את רוצה לראות את עצמך,
    מניסיון ילד מביא רק שמחה ואושר,אז אם את רואה את הבן זוג שלך אבא טוב לבן שלך לא הייתי ממליצה לך לעבור את הסבל הפיזי והנפשי הזה שוב....
    אגב את יכולה לפנות לאגודת אפרת-תחפשי אותם בגוגל הם יוכלו לעזור לך מבחינה כלכלית וציוד לילד שכולל עריסה עגלה וכל מה שתצטרכי וגם יש להם צוות מקסים שיוכל ללוות אותך הרבה אחרי הלידה...
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה