רויזיו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ,
    שאלה נוספת ברשותך.

הריון 4 .
    בלידה השלישית ( 2 בלי רויזיו ) לאחר שיצא התינוק המיילדת בדקה את השיליה והיה נראה לה משהו לא תקין , בדקו עם אולטראסאונד שהכל נראה נקי ותקין. הגיע רופא בחיר עם עוד מספר מתמחים שראו את השיליה והדעה היה חלוקה . הרופא הבכיר אמר שלא לוקחים סיכון ומכניסים ל- רויזיו בהרדמה כללית כי הייתי בלי אפידורל נתנו לי לבחור כמובן.
    כמובן שבחדר ניתוח מצאו ברחם חתיכות שיליה וחלקן גדולות שלא ראו גם באולטראסאונד.
    השאלה שלי האם בלידה הנוכחית ב"ה זה יכול לקרות שוב ? מה הסיכוי שזה יחזור על עצמו ? והאם בכדי לא לקחת סיכון הרופא יכול להחליט בכל מצב לעשות רויזיו ?
    תודה מראש
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

יש אפשרות שזה יחזור, לא ניתן לנבא את הסיכוי לכך
    הכל יהיה תלוי במראה השלייה - אם תהיה חשודה - זה יעשה שוב רביזיו

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה