היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז אחרי המלצות הורדתי את האפליקציה הוסת שלי ב 7.11 ולפי החישוב שלי אני בשבוע 5.7 בעוד שבהריונית זה אומר שאני בשבוע 4.7 - שבוע פחות
מה פספסתי?
8 תגובות
עמוד 1
היי, גם אני משתמשת באפליקציה (למרות שלפורום שם יש נטייה להיות הזוי!!) בכל אופן לדעתי את לא מחשבת נכון... היום את בשבוע 4 פלוס 6 ומחר ב12/12 תהיה בשבוע 5+0. המספר הראשון הוא מספר השבועות המלאים שעברת ואחריו הימים, ואם המחזור האחרון שלך היה ב7/11 אז מחר עברת בדיוק 5 שבועות מלאים! גם אם תנסי לבדוק פה במחשבון זה יתן לך את אותה תוצאה... ובלי קשר אף פעם לא ראיתי שזה כותב משהו פלוס 7, אחרי פלוס 6 כותב פלוס 0. מקווה שעזרתי... :)
כמו שהתגובה מעליי רשמה. את היום בשבוע 5. מאחלתת לך הריון תקין ומשעמם!!!
אז מה שאתן אומרות שמתחילים משבוע אפס ולא משבוע אחד
תאריך לידה משוער: יום שישי ה-14 אוגוסט,2015 השבוע הנוכחי: 5 + 0 ימים (שבוע 6) - אז איזה שבוע 5 או 6 ?????
בדיוק! למשל אני בשבוע 14 פלוס 4 ימים, כלומר אני נמצאת בשבוע ה15 להריון. פשוט שתי דרכים לחשב את אותו הדבר.. בדרך כלל רופאים משתמשים בדרך הראשונה והריוניות בדרך השניה. וגם המחשבונים באינטרנט חלק ככה וחלק ככה....
תראי, בשל אישפוזים מרובים בביהח בהריון המוכחי, ראיתי איך מתיחסים לשבועות הריון בביהח ובמוקד חירום. לדוגמה אני בשבוע 38+3 אז אני לא בשבוע 39. ככה מתיחסים לזה. יש רופאים שמתיחסים לשבועות כמו שאת רושמת שכאילו סיימתי 38 שבועות ואני בשבוע ה39. בביהח לא מתיחסים לזה ככה...
לדעתי זה לא קריטי אם תגידי שבוע 5 או 6, אבל קחי בחשבון שהדעות חלוקות בנוגע לשבועות הריון.. וכי יש סיכוי שתשמעי במקומות מסויימים ככה (שבוע 5+3 דוגמה) או ככה( שבוע 6)
הכי חשוב שההריון יהיה תקין ושתצאי בידיים מלאות:)
המון המון מזל טוב לי ולך יש הבדל של יום אחד הווסט שלי היה ב6.11 אני בשבוע 5+1 התאריך המשואר שלי 13 לאוגוסט