האם לקחת סיכון או שזה לא סיכון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בחודש מאוד מתקדם בהיריון ובעלי די לוחץ שננצל את התקופה וניסע לכמה ימים לאיזה מקום בארץ כי אחר כך יהיה יותר קשה לנסוע רק שנינו. מצאתי כבר כמה הצעות של מלונות באינטרנט פה http://www.fattal.co.il/ ומבחינת מחירים זה באמת זמן טוב לנסוע. העניין הוא שאני קצת לחוצה לנסוע רחוק יחסית מהבית כי אמנם כעת אני מרגישה טוב אבל בכל רגע אי אפשר לדעת. ומצד שני- זו באמת הזדמנות.
    בגלל זה רציתי להתייעץ ולהשתיק את המצפון או דווקא להבין שאני לא סתם לחוצה... האם כדאי לקחת את הסיכון ולנסוע?
    ואם כן, האם מישהי יכולה להמליץ על מלון נחמד באזור הצפון? אילת זו כבר ממש הגזמה מבחינתנו (מבחינת המרחק).
3 תגובות
עמוד 1
  • ברור שלסוע!!!
    איזה שבוע את?
    תקחי איתך תיק עם דברים ללידה לייתר ביטחון.
    תנצלי כל רגע לנוח ולהנות

רוני
  • לא לחשוב פעמיים לנסוע לחופשה !!!!!!
    חלום שלי

• ברור שלסוע!!!!!!!!
    תקחי איתך כמה דברים ליתר בטחון שאם יקרה משהו ותסעי.

מירי, אמא לחמישה מדהימים!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה