שאלה חשובה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי לכולן!
    מישהי בצעה את הבדיקה הביתית שמחשבת גיל היריון? אני קצת מודאגת: בשבוע שעבר עשיתי את הבדיקה והתקבלה תשובה שאני בהיריון, בשבוע 2-3. עכשיו חישבתי ועולה שהייתי בשבוע 5. ביצעתי את הבדיקה בלילה וכתוב שלתוצאה מדויקת יש לבצע את הבדיקה עם השתן הראשון של הבוקר. למישהי יש ניסיון עם הבדיקה ויודעת להגיד אם המצב שלי בסדר? המון תודה
4 תגובות
עמוד 1
  • מה שעוד מוסיף לדאגתי היא העובדה שאני בשבוע 6 ואין לי תופעות לוואי פרט לחזה כואב ועליה במשקל שלא ברור אם ניתן לייחס להיריון...אשמח לתשובה
  • תעשי חישוב לפי המחשבון הריון שיש באתר , תזינו את תאריך הווסת האחרונה וככה תדעי את הגיל של ההריון .
    לגבי תופעות לוואי גם לי כאב על ההתחלה החזה , את רק בהתחלה ככה שכל התופעות לוואי עוד לפנייך ..! וגם אם לא יהיו תופעות - זכית !!

• המון תודה! זה העניין, לפי המחשבון אני בשבוע 6 עכשיו כך שכשעשיתי את הבדיקה הייתי בשבוע 5 והבדיקה הראתה שבוע 2-3. מה עושים?
  • הולכים לרופא והוא עושה אולטרא סאונד ואם הוא חושב שיש צורך הוא מעדכן את גיל ההריון.
    יכול להיות שהיה לך ביוץ מאוחר, אצלי זה קרה כמה פעמים אבל רק אצל אברימי שינו לי באמת את התאריך.

מירי, אמא לחמישה מדהימים!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה