בהלם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קיבלתי תוצאה של שכלול שקיפות ובדיקת דם ויצא לי סיכון גבוה לתסמונת דאון.
    הריון ראשון היה תקין ילד בריא ברוך השם ואיך עכשיו קרה כזה דבר??

המליצו לי על מי שפיר שאני ממש מפחדת לעשות אבל אני אהיה חייבת..
    מישהי עברה את אותו הדבר ויצאו לה תוצאות טובות במי שפיר??
16 תגובות
עמוד 1
  • היי

אני באותו הסרט בדיוק!!!!!

יש לי ברוך השם 2 בנים בריאים ואין לנו היסטוריה במשפחה.
    בשקיפות יצא לי 2.4 ועם הבדיקת דם יצא לי סיכון של 1:30!!!!

הייתי בסקירה מוקדמת והכל תקין תודה לאל וגם הייתי בייעוץ גנטי אצל פרופ' שוחט והוא ממש הרגיע אותי אבל כדי שלא יהיה לי ספק כל ההריון אני צריכה לעשות מי שפיר.

עוד שבועיים אני עושה.

עדיף לעשות את זה ו -99% שהכל תקין ונפלנו רק בסטטיסטיקה כנראה בגלל הגיל ( אני בת 34 עוד מעט....)

תלכי לייעוץ ותקבלי תשובות ברורות יותר.

בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!
  • איזה פחד אלוהים!! אני ככ מקווה שזה באמת בגלל הגיל. אני בת 34.
    אני מתה מפחד מהמי שפיר.
    שבוע הבא יש לי סקירה מוקדמת ואני מקווה שזה איכשהו ירגיע קצת.
  • יש חדש?
    אני עשיתי סקירה והרופא אמר שהכל נראה תקין, אבל עדיין..המי שפיר יהיה הכי מדוייק..
  • היי

אצלי רגיל...עדיין בלחץ אבל מנסה לשדר עסקים כרגיל...אין מה לעשות בשלב הזה...אני ממתינה למי שפיר יש לי ב-13.1....

הסקירה המוקדמת שהייתי היתה ממש טובה הרופא בדק מכל הכיוונים ואמר שהכל תקין רק לעשות מי שפיר וזהו.גן חלבון עוברי אני מתכננת לעשות למרות המי שפיר.

מתי יש לך? איפה קבעת?
  • מבינה לליבכן מאוד אבל אל תשכחו שעדיין יש סיכוי גדול מאוד שהכל יהיה בסדר גמור.
    תנסו לשמור על אופטימיות

• לי יש מי שפיר בתל השומר ב7.1. גם אני עשיתי סקירה שבוע שעבר ואמר שהכול בסדר.
    אבל עדיין, גם הבדיקה מפחידה..והסיכוי הזה שאני אצטרך להפסיק הריון בשלב כזה מזעזע.
    קשה לשמוח, קשה להיות אופטימי, אני אפילו מנסה להתעלם מזה שאני בהריון כרגע..
  • אני דווקא החלטתי שאני כן מתחילה להינות ממהריון הזה. החרדות שהייתי בהן (ואני עדין בחרדות) עשו לי ממש רע וזה לדעתי יפגע בהריון. (הגעתי למיון עם התייבשות ודפיקות לב נוראיות בגלל זה)
    הלכתי וקניתי בגדי הריון, הבטן גדלה לי ואני מרגישה אותו כבר בועט וכן אני יודעת איפילו מה יש לי...עוד בן :) יש לי 2 נסיכים בבית וב"ה יצטרף אליהם נסיך נוסף!!!

אני לא יכולה להבטיח לך שהכל יהיה בסדר אבל אני באמת באמת מאמינה ש 99% שיש לנו ילד בריא ומושלם בבטן!!!!!

אם את עושה בתל השומר הם מעולים את בידיים טובות. תשתדלי לבוא רגועה שקטה לבדיקה ואם צריך קחי משהו להירגע (טיפות רסקיו טובות להריון)

שיהיה לך שבוע טוב ובשורות טובות!!!!!!!
  • תודה.
    בעזרת השם יהיה בסדר לכולנו.
  • גם לי קרה. עשיתי ניפט במקום מי שפיר.
    אומנם עלות יקרה אבל נותן את השקט הנפשי שאת זקוקה לו....
  • היי KERENNA. האם בבדיקה שעשית באמת בודקים 23 כרומוזונים אצל העובר? לפי מה שהבנתי מהרופא שלי רק באמצעות מי שפיר אפשר לזהות 23 כרומוזונים ובדיקת הדם מזהה רק כ- 5...

כמה כרומוזונים בדקו אצלך?
  • בעקרון זו הבדיקה שביצעתי:
    http://blood-test-instead-of-amniocentesis.co.il/?page_id=20
    אצלי השאלה הייתה בעיקר לגבי תסמונת דאון ולא לגבי תסמונות אחרות.
    לפי האתר שלהם הם בודקים 17 תסמונות אני לא יודעת מה כמות הכרומזומים הנבדקת.
    בזמנו הרופא המליץ לי לבצע את הבדיקה הזו. עשיתי את הבדיקה וקיבלתי החזרים הן מהקופה והן מביטוח פרטי שיש לי (בפועל שילמתי עליה קצת פחות מ-800 ש"ח)

אני חייבת להגיד שכל ההריון הזה שלי עובר מאוד קשה ואני כעת בחודש 7 (שבוע 28+1)
    עם הדבקות ראשונית ב-cmv שאירעה כנראה בין השבוע ה-12-16 וממתינה לדיקור בעוד כחודש.
    ובדיעבד שמחה שלא עשיתי דיקור כיוון שלפי מה שהבנתי אם הייתי עושה דיקור בשבוע 20 (כפי שנהוג לעשות) היה עליי לחזור עליו בשבוע 32 אז לפחות חסכתי דיקור אחד.

בשאיפה שההריון שלך וגם שלי ימשיכו תקינים ועגלגלים כפי שצריכים להיות.
    קרן
  • היי,
    תוכלי לומר לי מה העלות של הבדיקה, ללא ההחזרים?
  • 5,800 ש"ח (יקר אש- היא היקרה ביותר בין הבדיקות הללו).
    מצרפת לך גם כתבת השוואה בין הבדיקות:
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4408118,00.html
  • היי בנות,

אז עשיתי מי שפיר. עשיתי את הבדיקה שעולה 1800 שח בתל השומר(יש לה כמה שמות, אחד זה פיש), מה שאומר שאחרי יום הם מתקשרים ונותנים לך תשובה על 5 כרומוזומים(ביניהם זה של תסמונת דאון).
    ברוך השם, הכל בסדר!

עכשיו רק אני צריכה לחכות 3 שבועות לתשובות של שאר הכרומוזומים.
  • היי charlsy

אני שמחה שאת כבר אחרי וברוך השם התוצאות בסדר!!!! גם השאר יהיו בסדר!!!

הבדיקה שלי ביום שלישי...אני מנסה להיות רגועה אבל זה לא קל...

עשית גם צ'יפ גנטי? אני עושה. הרופאים שלי המליצו על זה.

הרגשת טוב אחרי הבדיקה?
  • שיהיה המון בהצלחה.
    הבדיקה באמת לא כואבת.

אחכ את צריכה לנוח יומיים..לא להרים דברים כבדים, אני הרגשתי בסדר.
    אולי קצת התכווצויות אבל בקטנה.

צ'יפ גנטי לא, אם יהיה צורך בהמשך אז אולי..שמרתי DNA של העובר אם יהיה צורך.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה