חדשה כאן.. צריכה ייעוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי לכולן!
    אני חדשה כאן, כיף נורא לראות את התמיכה בפורום :)
    קצת רקע- מנסים 7 חודשים להיכנס להריון ללא עזרה של בדיקות וכו', מאחר וגילינו שזה לא כזה פשוט עברנו לבדיקות ביוץ החודש.
    לפני כשבועיים (יום שבת ה-29/11) גילינו ביוץ מובהק בבדיקה הביתית והתחלנו "לעבוד":)
    יום חמישי האחרון (שלושה ימים לפני האיחור) לא התאפקתי ועשיתי בדיקת הריון שהתגלתה שלילית,
    לפי הבדיקת ביוץ אני אמרוה לקבל היום, לא התחילו כאבי בטן תחתונה כמו תמיד, אך מצד שני לא מרגישה כל שינוי בגוף שאמור להצביע על תוצאה חיובית..
    מתי כדאי לעשות בדיקה נוספת?.. האם כבר היום ביום האיחור הראשון?
    או שלחכות כמה ימים? מפחדת שוב להתאכזב..
    אשמח לעזרתכן!
5 תגובות
עמוד 1
  • תעשי בדיקת דם הכי אמין ומדויק! את יכולה לעשות כבר ביום האיחור במידה ובדקת ביוץ ולא היה ביוץ מאוחר... שיהיה בהצלחה
  • מסכימה עם התגובה מעליי! בדיקת דם הכי אמינה וגם לא עולה כסף!!
  • המחזור עדיין ממאן להגיע... הוצאתי הפניה מחר בבוקר אעשה בדיקת דם
    (אגב הבדיקה הביתית יצאה שלילית..) נקווה לטוב :)
  • אז עשיתי היום בדיקת דם אחרי שהמזחור עדיין לא מגיע, יצאה תוצאה 6
    פעם קודמת שעשיתי את הבדיקה נכתב -שלילי. מה זה אומר תוצאה 6?
  • היי
    אמור להיות הסבר בבדיקה נגיד במאוחדת מתחת ל 5 זה שלילי ומעל 25 חיובי אז ככה שיש תחום אפור ביניהם. מצד שני אחרי האיחור במחזור אם זה אכן חיובי היה צריך להיות מספר כבר יותר גבוה כי בבדיקת דם אפשר לגלות כבר לפני האיחור.
    הייתי מחכה יומיים שלושה ואם לא מגיע לעשות שוב.
    בהצלחה :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה