תוצאות שקיפות עורפית, - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    קיבלתי אתמול את שקלול תוצאות השקיפות עורפית ובדיקת הדם.
    NT-0.65MM
    CRL-51.2MM

תסמונת דאון:
    הסיכון הסטטיסטי ללידת תינוק עם תסמונת דאון מחושב לפי גילך 1:1000
    הסיכון המחושב לפי גילך עם תוצאות הבדיקות 1:10000

טרימוזה 18:
    הסיכון המחושב לפי גילך בשילוב עם תוצאות הבדיקה 1:10000

אני בת 28 אחרי IVF באמצעות ICSI בגלל ספירת זרע נמוכה של הבעל.
    האם הייתן עושות מי שפיר בגלל שזה IVF?
    קראתי מחקרים שהפריה מגדיל חס וחלילה את הסיכויים לתסמונות.
6 תגובות
עמוד 1
  • אם אני מבינה נכון מצבך מעולה!
    למה לעשות מי שפיר? מה אומר הרופא?
    אם אני לא טועה בד"כ שולחים למי שפיר שהסיכויים הם 1:100 ומטה..

[
    [url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers]
  • היי,
    יש לי תור לרופא רק שבוא הבא.
    השאלה היא אם לעשות מי שפיר זה לא בגלל התוצאות אלא בגלל שעשיתי הפריה באמצעות ICSI שקראתי במחקרים שהטכנולוגיה הזו מגבירה את הסיכויים חלילה למומים ושממליצים להריוניות IVF ו- ICSI לעשות מי שפיר כדי לשלול זאת...

ידוע לכן משהו כזה?
  • התוצאות נראות מעולות ב״ה
    תתיעצי עם הרופא שלך , בהצלחה
  • בסופו של דבר ההחלטה היא שלך. ההריון הראשון שלי הושג אחרי 4 שנים של ציפייה ב ivf pgd וגם לנו המליצו מי שפיר. טוב המליצו זו מילה עדינה...ממש שיגעו אותנו אבל כל הבדיקות והסקירות יצאו תקין וממש לא רציתי לסכן את ההריון אז לא הסכמתי לעשות בשום אופן. היום הוא בן 3.5 מהמם....

• רק רוצה לספר חוויה שלי מבדיקת מי שפיר, עשיתי את הבדיקה בגלל סיבה אחרת, ולאחריה עלה לי החום, דבר שעלול להצביע על זיהום בעקבות הבדיקה. אושפזתי למספר ימים ובעקרון לא ידעו מה היה לי. נותרנו עם המון סימני שאלה עד הלידה , אף אחד לא ידע לומר לי האם הבדיקה לא גרמה לבעיה כלשהי לעובר. באנו לבדיקה כדי לקבל תשובות ונותרנו עם סימני שאלה רבים יותר. אני מספרת את זה כי אנשים לא תמיד מודעים לסיכונים,. בהצלחה!!!!
  • אני לא חושבת שאת צריכה מי שפיר.. הבדיקה בסדר גמור!
    ולגבי IVF יש מחקרים שמראים שזה שטויות...
    אני חושבת שאת יכולה להיות רגועה ולהתחיל להנות מההריון!
    שיהיה בשעה טובה :)

שיר (:
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה