קלומיד פעם ראשונהה:) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות!

היום הייתי אצל הרופא (מומחה גם לפוריות) ואנחנו מתחילים עם קלומיד

קצת רקע-
    פוליציסטית,נכנסתי להריון בצורה טבעית מיד לאחר הפסקת גלולות אך לצערי נפל..
    מאז המחזור אחרי ההפלה לא קיבלתי מחזור..זא 4 חודשים ללא מחזור..
    היום בבדיקת האולטרסאונד הרופא אמר משהו שהדאיג אותי..בעת הבדיקה אמר שרירית הרחם 4 מ"מ..ואחר כך אמר שהכל נראה בסדר גמור..
    האם דמיינתי שהוא אמר 4 מ"מ..?..
    כי אם לא..איך זה בסדר? זה לא דק מדי? במיוחד שעבר ככ הרבה זמן מאז שקיבלתי מחזור
10 תגובות
עמוד 1
  • היי! לא יודעת לענות לך לגבי רירית הרחם אבל מאוד חשוב שתהיי במעקב אצל רופא. הניסיון שלי עם קלומיד היה נורא. לקחתי סבב אחד והתגובה הייתה גירוי יתר שחלתי. סבלתי מהתכווצויות בבטן ודימום קשה ביותר. אני פוליציסטית וגם מקבלת כל 3 או 4 חודשים. זה מאוד אינדיווידואלי כמובן אבל מאוד חשוב להיות במעקב.

בהצלחה!
  • תודה על התשובה!!

כן אנחנו נעשה מעקב זקיקים..
    קצת מפחיד אותי כי היו לי בעבר 2 מקרים של תסביב שחלתי

מה היה השלב הבא בשבילך?

• אל תדאגי זה מאוד אינדיווידואלי- יהיה בסדר!
    השלב הבא אצלי זה זריקות כיוון שכך אפשר לקבוע את המינון הנכון ולעקוב שלא מתפתח גירוי יתר בשחלות. מזריקה לעצמי עד היום ה12 למחזור כאשר מהיום 8 בערך יש מעקב שבו הרופא בודק שלא מתפתח גירוי.
  • בגלל שאת פוליציסטית : ממליצה ללכת לתזונאית - אפשרי גם מהקופה.
    שתיתן לך תפריט מותאם, לי זה נורא עזר - אחרי חודש שהקפדתי על התפריט (בתוספת של זריקות ודיקור סיני) נקלטתי להריון ברוך ה'..
    במקרה של פוליציסטית התזונה משפיעה גם כן על הקליטה..
    בהצלחה

שיר (:
  • כן אני קראתי בכל מקום שתזונה מאוד עוזרת..
    אני כבר שבוע מנסה להוריד סוכר ופחמימות מורכבות ופשוט לא מסוגלת
    זה כאילו הגוף שלי זועק לסוכר!

ומזל טוב!!:))

• יש תחליפים בריאים לסוכר... ברגע שתאכלי הרבה ירקות ופירות (2 ביום) לא תצטרכי סוכר..
    את יכולה להוסיף קינמון שהוא גם מתפרק בגוף כסוכר ואם ממש בא לך שוקולד אז שוקולד מ60% לפחותץ מוצקי קקאו..
    זה קשה אבל זה עוזר במהירות!
    בהצלחה!!
    ותודה
  • גררר...

ואת הפסקת לגמרי עם סוכר או שנתת לעצמך פעם ביום להתפנק?
    כי ככ קשה לי לוותר על הנס קפה של הבוקר עם 2 סוכר
  • דווקא עם הנס זה לא נורא בכלל!
    אני הרבה לפני הפסקתי לשתות את הקפה עם סוכר אבל בתה אני לא מוותרת על סוכר :)
    אני השתדלתי להמעיט כמה שאפשר מסוכרים ופחממות רגילות (קמח לבן) לא הפסקתי לגמריי (היה שבועות באותו חודש והיה לי קשה... ) אבל השתדלתי והפחתתי בצורה משמעותית שגרמה לי גם לרדת במשקל (קילו וחצי בחודש)
    אז אני חובת שאפשר להמעיט כמה שאפשר ולא להגביל לגמריי ועדיין לעשות את אותו האפקט לגוף :)

* היתי אוכלת 3 פרוסות לחם מלא ביום, לא יותר - כל השאר חלבונים או ירקות, בימים שהייתי לוקחת פרוסת עוגה הייתי מורידה פרוסת לחם אחת במקום..
    זה קשה אבל משתלם ביותר :)

שיר (:
  • שיר תודה רבה על העצות!!

מקווה לעדכן בבשורות טובות
  • טוב..
    אז היום הייתי במעקב זקיקים ראשון בחיי..
    היום ה11 למחזור..

זקיקים קטנים ורירית דקה..(אני לוקחת כמוסות ויטמינים של סלק)

נחכה לראות מה יהיה ביום ה13...
    אך יש לי הרגשה ששום דבר מבטיח לא יתפתח מכאן..
    :\\\\

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה