התייעצות בנושא ביוץ מאוחר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, פעם ראשונה שלי, מנסה כבר עשרה חודשים ( למרות שלא הקפדתי על ביוץ) המחזור שלי מגיע כל 32-35 יום, והחודש זאת הייתה פעם ראשונה שבדיקת הביוץ שיתפה פעולה , זה אחרי שהבנתי שהביוץ שלי לא 14 יום מהמחזור אלה כמה ימים מאוחר יותר. מחזור התקבל ב19 לנובמבר והביוץ היה בין 8-10 לדצמבר
3 תגובות
עמוד 1
  • היי
    אם המחזור שלך בין 32-35 ימים הביוץ לא יכול להיות ביום ה 14 כי הביוץ הוא 14 ימים לפני המחזור הבא זה אומר למשל אם כל 33 ימים להחסיר 14 ואז זה באמת יוצא ביום ה 19 וכדאי לקיים יחסים כמה ימים לפני כי הזרע שורד בגוף 72 שעות.
    בהצלחה!! :)
  • את גם יכולה לעשות בדיקת הריון שבועיים אחרי הביוץ שזה השבוע ב 24/12
    שיהיה בהצלחה :)
  • תודה רבה, אני אחכה ליום רביעי ויעשה , בתקווה שלא אקבל מחזור עד אז והבדיקה תצא חיובית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה