שבוע 16 - הפרשה חומה :/ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, אני בשבוע 16. איך שהזמן עובר :)
    היום הייתה לי מן נקודה חומה קטנה בתחתון. מה אתן אומרות ללכת להבדק? יש לי גם כאבי בטן אבל זה לא חדש וקורה לסירוגין בשבועות האחרונים. בשבוע שעבר עשיתי סקירה מוקדמת והכל היה תקין.
    אני משתדלת לא להילחץ אבל ממש מבואסת!
3 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי לכי להיבדק , למרות שאומרים שיש הפרשה חומה זה דם ישן ולא צריך להילחץ
    אצל כל אחת זה שונה , בהצלחה
  • גם לי היה כתם חום קטן בשבוע 14 משהו כזה זה עבר, בעיקרון לדעתי לא צריך להלחץ מכל דבר אלא אם כן את רואה שזה ממשיך ומתגבר ואז כן יש מה לגשת להבדק.
    וכאבי בטן זה בנורמה בתקופה הזאת, כל עוד הם לא קיצוניים ומשונים.

3> linoy
  • תודה בנות!!!
    הייתי ממש לחוצה באותו יום. הלכתי לקופה ואף רופא נשים לא יכל לקבל אותי ובסוף פשוט הוציאו לי הפניה למיון. התלבטתי כמה שעות מה לעשות ובסוף החלטתי (בעידוד אמא שלי וחמתי) לא ללכת. זאת הייתה נקודה ממש קטנה שאין לי מושג איך בכלל שמתי לב אליה... מה גם שהרגשתי טוב וגם הרגשתי את העוברית הקטנה כמה זמן אחרי
    אבל באמת שזה קשה לא להלחץ מהדברים האלה.......
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה