הריון לא תואם שבוע - לחוצה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,

מחזור אחרון בתאריך 11 או 12 לנובמבר.(לפני היו הכתמות)
    בתאריך 27 לנובמבר זיהיתי ביוץ בעזרת ערכת ביוץ.
    לפי מה שאני משערת הביוץ התרחש ב29 לנובמבר.
    ב12\16 בטא- 228. ב12\21 בטא- 960.
    לפי הביוץ אני אמורה להיות כעת בשבוע 5 + 3 ימים.
    אתמול ערכתי לראשונה us ובו נצפה: שק הריון תואם 4.3, טרם נצפו קוטב עוברי או שק חלמון.
    מה הסיכוי במצב זה שמתפתח הריון תקין?

תודה רבה מראש.
3 תגובות
עמוד 1
  • זה בסדר גמור, אני גם הייתי לפי הערכתי בשבוע 5 אבל בבדיקת אולטרהסאונד ראות הריון שמתאים רק לשבוע 4, בקושי ראו משהו.
    אחרי 9 חודשים ילדתי את ליה במשקל של 4 קילו
  • קודם כל תודה רבה על התגובה!
    הרופאה שלי לא הייתה ניראת רגועה:\, אמרה לי לחזור על הבדיקה בעוד כשבוע.
    לפי המחזור האחרון, קבעתי את התור כשאני בשבוע 6.
    הביוץ התרחש מעט באיחור ולפיו אני אמורה להיות בשבוע 5.2
    לפי הus- אני בשבוע 4.3 . לזה לא ציפיתי.
    ברור לי שבשלב ככ מוקדם לא ניתן לראות הרבה- האם גם אצלך ראו רק שק הריון?
    זה לא מסוכן לעובר לעשות us וגינלי בשלב הזה?
    ממה שאני הבנתי כשאין התאמה זה מ2 סיבות: או בגלל ביוץ מאוחר או בגלל שההריון לא מתפתח כמו שצריך....
  • תראי בשלבים כאלה אין שחור או לבן, העובר כל כך קטנטן שלא תמיד ניתן בוודעות לקבוע את השבוע המדוייק,
    הרבה פעמים רופאים לא יכולים בשלב הזה להגיד מדוייק מה השבוע שלך.
    זה מה שאמרה לי רופאת נשים שלי, בזמנו.
    בהחלט יכול להיות ביוץ מאוחר, מאוד קשה לזהות ביוץ בלי לבוא כל יום לבדיקת אולטרהסאונד, ומן הסתם רוב הנשים יכולות רק לנחש מתי הביוץ, אפילו בדיקות ביוץ לרוב לא מדוייקות.

גם אצלי לא ראו כלום חוץ מנקודה קטנטנה, בהתחלה רופאה שלי בכלל אמרה לי שהיא לא רואה שום דבר, והיא בספק אם יש בכלל הריון.
    אחרי כמה דקות רק ראתה נקודה קטנה מאוד, בלי שק חלמון ובלי קוטב עוברי.

חזרתי אליה בשבוע 7 להריון, וכבר או דופק
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה