אולטרסאונד בשבוע 8+3 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד״ר שלום,פניתי לרופאת נשים בעקבות הפרשות חומוס וכאבים עזים בגב תחתון.לראשונה נצפה דופק כיוון שלא היה תור קודם לכן.הרופאה במהלך הבדיקה החלה לשאול שאלות מוזרות כמו האם זה הריון ספונטני האם עשיתי טיפולים ?אמרתי שלא .היא אמרה שאני ממש מאתגרת אותה ושהיא רואה משהו הזוי ,שניי דפקים במקום אחד .אבל ששניהם באותו קצב ובאותה שילייה.היא אמרה שזה נהוג לתאומים זהים ושאלה אם יש לנו במשפחה,אמרתי שיש לנו תאומים אבל לא זהים.היא מדדה עובר אחד שהצליחה ואמרה שהוא תואם לשבוע 7+3 .ד״ר נניח וזה לא תאומים מה עוד יכולה להיות הסיבה לכך שהיו שני דפקים באותו גוף באזורים שונים ? למטה בגוף ולמעלה בגוף?ובאותו קצב?אני נורא לחוצה וחושבת על הגרוע מכל מעולם לא שמעתי או נתקלתי בדבר כזה ..
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

איני מבין למה היא התכוונה ובוודאי שאני לא יכול לנחש האם יש בעיה מבלי לעשות את האולטרה-סאונד בעצמי. אני מציע שתגשי לעוד בדיקת אולטרה-סאונד לפני שאת נלחצת.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה