טיפול באקוקלמין - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,
    אשמח להתייעצות ועידוד.
    בעלת שחלות פולסיצטיות,מנסה להכנס כשנה להריון ללא הצלחה. מעולם לא הייתי בהריון. לאחר הפסקת הגלולות מחזור החל לשחק לי והבנתי שישנה בעיה.
    וסת אחרון ב6.12.2014. התחלתי טיפול באיקוקלמין כדור פעמים ביום למשך חמישה ימים. ביום ה-16 מעקב זקיקים עם התוצאות הבאות: אסטרדיול 507,זקיק 22 ממ ורירית בעובי 12 ממ. יום לאחר מכן (שלישי 23.12) קיבלתי זריקת אורביטול ואתמול עברתי הזרעה ראשונה. מאתמול ישלי התכוצויות קלות ברחם ומהבוקר בעת מתן שתן פעמיים הפרשה לבנה מלווה בפס אדמדם. מה זה אומר? טוב או לא טוב?
    יש סיכוי להריון בממצאים הללו?

naama
7 תגובות
עמוד 1
  • יש סיכוי טוב...
    הגוף שלך לא נבהל מהאיקקלמין שז מעולה!!
    בהזרעות הרבה פעמים יש מעט דימומים לאחר מכן וזה תקין..
    אין מה לנחש כרגע.. צריך לחכות 14 יום מהאוביטרל ולעשות בדיקת דם..
    בהצלחה!!!

• תודה שיר,כולי תקווה..
    מחכים לזה בקוצר רוח

naama
  • היי מה נשמע אני לפני 3 שנים בערך טופלתי באקקלומין בלבד וכיום יש לי תאומם בן ובת מקסימים שיהיו ברייאים לא הבנתי מה היה אצלך אקקלומין לא עזר לכן עברת לטיפולים נוספים כי אני יודעת שהוא עובד וברוב המקרים ששמעתי וגם שיש לאאקלומין מינונים. שיהיה בהצלחה
  • היי,
    קיבלתי וסת לאחר טיפול ראשון באיקוקלמין ושילוב של הזרעה.
    הפעם החלטנו ל"הרפות" ולנסות רק נטילת איקוקלמין.

מדוע הסיכויים עולים בסיבוב השני\השלישי?

תודה לעונות.

naama
  • כי בפעם הראשונה הגוף מקבל הלם..
    שיהיה בהצלחה!
  • תודה שיר
    מקווה שהפעם.......

naama
  • היי נעמה
    אני גם החודש פעם ראשונה לקחתי כלומיד

ולצערי בכלל לא הייתה השפעה
    אז תתעודדי בזה שזה השפיע עלייך כבר על הפעם הראשונהP!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה