פצעונים בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות
    שבוע 8 כבר צצו פצעונים קטנים על הפנים
    מישהי יודעת מה ניתן למרוח ?

תודה
6 תגובות
עמוד 1
  • הרופא עור שלי נתן לי דקא (אני חושבת שככה קוראים לה) משחה לאקנה שמותרת בהריון אבל האמת שזה לא כ"כ עזר...
    תשתדלי לנקות את הפנים עם מי פנים פעמים ביום ע"מ לחטא...
    זה יעבור לקראת סוף השילש הראשון...
    בהצלחה!
    ומזל טוב :)

שיר (:
  • גם אני שבוע 8 והתמלאתי בחצ׳קונים. האמת שחוץ מלהקפיד לנקות את הפנים לא עושה משהו מיוחד. מאמינה שזה פשוט יעבור. זה כמו תסמונת קדם וסתית שנמשכת נצח!
  • לי היו גם פצעונים בהריון, מתחילתו ועד סופו!, הלכתי לרופא עור, אמר שיש משחה, אבל היא אסורה בהריון. איך שילדתי ירדו הפצעונים משמעותית!
    תניחי לזה פשוט! העיקר שההריון תקין :)
  • גם אני סובלת ממלא פצעונים בפנים, הלכתי לקוסמטיקטית שעשתה לי טיפול פנים. האמת זה לא ממש עזר למרות שהרגשתי שהיא ממש טובה ניקתה לי את הפנים ממש טוב. אז הפיצעונים נשארו כמו שהיו אבל לפחות לא נוספו חדשים והיא נתנה לי סבון פנים ומשחה שמאזנת וזה מרגיש קצת יותר טוב
    אין שיפור משמעותי אבל ההרגשה יותר טובה
    אני ממליצה לך ללכת לטיפול פנים אצל מישהי שאת סומכת עליה
    וכמו שהבנות אמרו כאן גם אני שמעתי שאחרי ההריון זה עובר. אז לא נורא....

בהצלחה!
  • הורמונים, הורמונים, הורמונים

מופיעים במלוא תפארתם בתחילת ההריון
    אבל לאט לאט נכנסים לפרופורציה

לי הכי עזר,
    לשטוף פנים פעמיים ביום
    לשמור על סטריליות וגם לשתות מלא מים

• ההורמונים משבשים הכל.. ויש כאלה שיגידו שאם זו בת היא לוקחת ממך את כל היופי..
    אני באופן אישי דאגתי להקפיד על הגיינה זה אומר הרבה שטיפות, סבון טבעי מוצק של אמה לורה (בוץ וים מלח) בנוסף הקפדה על התזונה לא לאכול מאכלים שמנים (גבנ"צ, בורקסים, שוקולד..) שגם ככה גורמים לצרבת אז כדאי לוותר :)

בריאות ואהבה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה