היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי, אני שבוע 8 לפני כמה ימים הייתי לראשונה אצל רופא נשים. באולטראסאונד ראינו דופק והרופא אמר שהכל תקין. מזה כמה שבועות שאני סובלת מבחילות בעיקר בבוקר כשאני מתעוררת ובעיקר כשהבטן ריקה. ברגע שאני אוכלת ודואגת למלא את הבטן הבחילות עוברות ואני מרגישה טוב יותר. ביומיים האחרונים שמתי לב שהבחילות נעלמו להן. זה הגיוני או שאני צריכה להתחיל לדאוג? יש לציין שלצורך העניין הרגישות בשדיים ממשיכה כרגיל, אין כאבים מיוחדים או דימומים
2 תגובות
עמוד 1
היי, גם אצלי היה ככה. עד שבוע 8-9 סבלתי מבחילות נוראיות ואז הפסיק לגמרי. גם אותי זה מאוד הלחיץ אבל הכל היה בסדר והנה אני כבר באמצע ההיריון וטפו טפו הכל תקין אז היי רגועה ותהני מהיריון ללא בחילות .
היי, תודה על העידוד. כנראה שזאת הייתה הפוגה קצרצרה כי היום הבחילות חזרו. אמנם בקטנה, אבל חזרו ??