לחוצה נורא ולא יכולה להפסיק לבכות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מכירות את זה שהכל הולך עקום...
    אז זה בדיוק מה שקורה לי עם ההריון הזה.
    אחרי כל בדיקה אני צריכה לעשות עוד 7 בדיקות נוספות. כל תוצאה חריגה מלחיצה אותי והשבוע היה השיא:
    נדבקתי ב-cmv כנראה בשבוע 14 ??. אני בשבוע 26+ 3 ועכשיו בעקבות התוצאה הזו. אני אמורה לעבור סקירה מכוונת (שלישית) ומי שפיר.
    אני כל כך לחוצה שעוד אפילו לא סיפרתי להוריי.
    נכון לעכשיו היחיד שיודע זה בעלי. אני לא יודעת מה לעשות ואיך להרים את עצמי למעלה. כרגע אני פשוט שבר כלי מרוב לחץ.
    אז זהו זה פרקתי. אשמח לעידוד וגם סתם חיבוק.
    ואם מישהי עברה חוויה דומה אשמח לתובנות בנושא.
1 תגובות
עמוד 1
  • גם לי היה הריון עקום וגם לידה עקומה מאוד! בדיוק כמו שאת מספרת!
    בין בדיקה שגרתית אצל הרופא נשים שלי הייתי הולכת למוקד לפחות 3 פעמים, בגלל תוצאות שנראות חריגות (בצבע אדום), בגלל כאבים בכל מיני מקומות, בגלל שלא הייתי מרגישה אותו ועוד....

תמיד תזכרי שיש הפתעה חמודית בסוף ההריון:)

חיבוקים חמים ותיהי חזקה! בטוח שהתוצאות יצאו טובות :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה