שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר הדר,

אני בת 28 אחרי לידה חמישית עם BMI של 41.
    לאחר נסיונות חוזרים ונשנים לרדת במשקל החלטתי לעבור ניתוח בריאטרי.
    בתחילה הייתי משוכנעת שאני עושה את הטבעת אולם רופאת המשפחה שלי ציינה שבאם ארצה להכנס שוב להריון, אצטרך להיות במעקב מיוחד עקב גוף זר שיהיה לי בגוף.
    מצד שני, ממש לא מתחשק לי לעבור קיצור קיבה או מעקף קיבה מכיוון שזה בלתי הפיך, הניתוח הרבה יותר קשה ומורכב וכך גם ההתאוששות ממנו. מה גם שה-BMI שלי לא כל כך גבוה שהוא מצדיק את הסיכון שבניתוח כזה.
    רציתי לשאול: במידה ואחליט לעשות את הטבעת ולאחר מכן אכנס להריון- במה כרוך המעקב המיוחד? האם זה משהו שדורש שמירה? בדיקות מיוחדות? או רק יתר תשומת לב ומעקב?
    אודה לתשובתך בהקדם מכיוון שאני ממש ממש מעדיפה לעשות את הטבעת על פני כל ניתוח אחר.

תודה

מירי, אמא לחמישה מדהימים!!!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

בעיקר יותר תשומת לב ומעקב
    לעיתים רחוקות פתיחה של הטבעת

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה