בטן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    הבטן גדלה לי מאוד!
    תקשיבו, זה לא אמיתי. אני בסה״כ בשבוע 8 והבטן ממש יצאה החוצה. מבנה הגוף שלי הוא רזה ותמיד הייתה לי בטן קטנטנה שבלטה החוצה.
    ברור לי לחלוטין שעדיין לא מדובר בבטן הריונית, שכן הרחם והעובר עדיין קטנים מידי בשביל לבלוט החוצה. אני מבינה שמדובר בנפיחות כתוצאה מההורמונים וכתוצאה מעבודה איטית יותר של מערכת העיכול. אבל, זה לא מוגזם קצת? אתמול פגשתי חברה שהיא בשבוע ה - 22 להריונה והבטן שלי ממש דומה לשלה ??
    אני לא יודעת אם להתבאס או לשמוח מזה כי כמובן שאני שמחה על ההריון אבל עדיין לא רוצה, במיוחד בעבודה, לצאת עם זה החוצה. אוטוטו נגמרים לי כל הבגדים הרחבים ואני מרגישה שלא אוכל להסתיר את זה יותר כמו שתכננתי...
1 תגובות
עמוד 1
  • היי מתוקה! בשעה טובה :)
    הנפיחות בבטן תרד לך בשבוע- שבועיים הקרובים - גם אצלי זה היה ככה בהתחלה ואז התאזן..
    אל תדאגי.. ;)
    תשתדלי בנתים ללבוש בגדים רחבים יותר, יצא לך טוב שאנחנו בחורף.. בקייץ יותר קשה להסתיר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה