קרישיות דם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    אני עברתי בדיקות לקרישיות דם עקב 2 הפלות חוזרות
    אחת הבדיקות הייתה ( pcr mthfr (c677t
    והתוצאה שלה הייתה: הומוזיגוט
    הרופא אמר לי שיש לי קרישיות יתר קל
    ואני עכשיו בשבוע 8 צרכה מעכשיו עד סוף ההריון להזריק פעם אחת ביום לבטן מדלל דם
    אני ממש מפחדת
    מישהי עברה את זה?
    מישהי יכולה להרגיע אותי?
5 תגובות
עמוד 1
  • היי אני גם סובלת מקרישות יתר אנימאומנם לוקחת כדורים אבל במעקב כל הזמן אחותי היתה לוקחת זריקות
    צריך לדאוג להיות במעקב גם דרך בדיקת דופלר לראות שהאדם מאת לך עובר תקין לעובר וגם דרך בדיקות דם
    המון בהצלחה ושיהיה הריון קל ומשעמם
  • היי מור! גם אני אחרי שתי הפלות... נמצאתי הומוזיגוט לmthfr בדיוק כמוך!
    בהיריון האחרון נאלצתי להזריק קלקסן כל יום, לבטן, כפי שתיארת.
    זה לא נעים- אבל מתרגלים... בפעם הראשונה האחות הזריקה לי ואחר כך- הזרקתי לעצמי כל בוקר... זה ממש הופך להיות הרגל.
    מה שעודד אותי זה שזה לוקח ממש דקה.. ומה זה דקה קטנה ביום לעומת האושר שמחכה בסוף??? מעבר לזה, שאנחנו צריכות להודות שיש לבעיה הקטנה שלנו פתרון...
    דרך אגב- בזכות הקלקסן- הקטנטנה שלי בת חצי שנה היום
    בהצלחה.... ואם יש לך שאלות נוספות, אשמח לעזור
  • היי הדר
    איזה כיף לשמוע שמסבל של 2 הפלות והריון עם הזרקות
    בסוף את מחזיקה בתוצאה
    מאחלת לי ולך ולכולן פה שיהיה לנו הריון תקין ומשעמם

יש לי עוד שאלה אליך
    גם לך שרף קצת במקום שהזרקת למשך 10 דקות אחרי?
    גם לך זה עשה נקודות אדומות על הבטן? (לי יש נקודות אדומות אבל לא מכל הזרקה רק מחלק)
  • היי! בע"ה יהיה לכולן הריון תקין ובריא!!
    כן, החומר שורף וזה לא נעים לכמה דקות... לפעמים היו נשארים לי סימנים כחולים- סגולים ובשלל צבעים תצבטי ממש את "הצמיג" שומן ותעזבי אותו רק אחרי שהוצאת את כל המחט...
    בסוף את תהיי כל כך מיומנת שלא תאמיני.... המון בהצלחה מתוקה ותמיד תזכירי לעצמך שהתוצאה שווה את זה!!!
  • גם לי היו 2 הפלות חוזרות, גם אני הזרקתי כל ההריון קלאקסן ומצאו לי את אותו סוג של קרישיות.

לא מזמן נאלצתי לעבור ניתוחון קטן והרופא שלח אותי לבדיקת המטולוג - הוא בדק את על הנותונים ובישר לי כי אין לי קרישיות בכלל!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה