-
בצירים אמיתיים יש חזרה כל זמן קצוב שחוזר על עצמו
גם כל הבטן מתקשה מאוד
-
אם את מרגישה לחצים במפשעות
והתקשות כל כמה זמן
את חייבת לשתות המון מים במיידי ולנוח
אם זה ממשיך לפנות למוקד...
בשבוע שלך צירים מוקדמים לא סימפתיים
אני אושפזתי מספר פעמים בגלל זה
ואם לא העירויים וכדורי מעכבי לידה
הייתי יולדת.
יש הבדל בין צירים מדומים
צירים מוקדמים
וצירי לידה
צירים מדומים לא בעייתיים ומכינים את הגוף ללידה
מוקדמים כמו שאמרתי זה איתות לחוסר נוזלים בד"כ
ולידה זה לקראת הרגע המיוחל,
הם באים בהדרגה כל מספר דקות בצורה די מדוייקת
וככל שהמרווחים יורדים ככה כואבים יותר...
ממליצה לשתות ולראות מה מצבך.
ותעדכני
-
שירה הסבירה את זה באופן הכי טוב שיכול להיות:)
לי היה צירים מוקדמים (לא מדומים) בשבוע 34. זה גם היה מאוד סדיר...... כי זה צירים אמיתיים שמאותתים ללידה... :)
בכל אופן תשתי הרבה ותנוחי . והכי חשוב... תקשיבי לגוף שלך ולעצמך... אף אחד לא יודע מה את עוברת באמת:)
-
בדיוק קראתי את זה דוקא פה באתר....
הנה מספר עצות שיעזרו לך לדעת כיצד להבחין בין צירים מדומים ל"דבר האמיתי":
1. בעוד שהתכווצויות "ברקסטון היקס" אינן סדירות, הצירים יופיעו בהתחלה בפרקי זמן קבועים, והתדירות שלהם תעלה עם הזמן . בניגוד לצירים המדומים, הצירים גם יתחזקו עם הזמן, וכל התכווצות תימשך זמן רב יותר. הבדל נוסף הוא שהתכווצויות ברקסטון היקס מורגשות בעיקר בחלק הקדמי של הגוף, והליכה אינה משפיעה עליהן. לעומת זאת, הצירים מורגשים בד"כ בכל הגוף, והליכה מחזקת אותם.
2.ברוב המקרים, מלבד ההבדלים בין ההתכווצויות עצמן, יש מספר סימנים מקדימים שעשויים לרמוז לך על כך שהלידה מתקרבת. את עשויה לסבול מקלקול קיבה או משלשול, הפרשות מהנרתיק- לעתים מוכתמות במעט דם, ירידה קלה במשקל, ירידה מועטה של התינוק ברחם (שתאפשר לך לנשום יותר בקלות), פרץ של אנרגיה, ועליה מתונה בלחץ הדם. לאחוז קטן של נשים יש פקיעת קרומים ("ירידת מים") בתחילת הצירים, אך ברוב המקרים המים יורדים רב בשלב מתקדם יותר של הלידה.
-
הכי פשוט - לכי להיבדק..
[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers]
-
אני גם עם התכווצויות במפשעה כל השבוע האחרון זה בא והולך אבל הבנתי שאם זה לא כאב חד שמקרין על הגב והבטן ין מה לדאוג..
בכל מקרה - יום שלישי בביקורת אז אברר מול הרופאה :)
שיר (:
-
תודה בנותתתתתתתת !!! אני לא יודעת מה ההרגשה אני מרגישה הרבה התקשויות בבטן וזה לא כואב אבל זה לא נעים ממש .. ויש לי הפרשות מהנרתיק אבל לא עם דם ... עוד דבר אני סובלת מדימום באף מישהי מכירה את זה ?? אז צירים אמיתיים הם כמו כאבי מחזור ?
-
אני גם סובלת מדימומים באף לפחות פעמיים בשבוע נוזל לי דם ולא מפסיק כמה דקות, הבנתי שזה נורמלי בגלל שיש באף ורידים שמתרחבים בגלל ההריון ולפעמים זה גורם לדימום
כמובן שלא כולן עוברות את זה
אם זה קורה לך בתדירות גבוהה אני ממליצה לך להתיעעץ עם הרופא שלך
-
ילנה אנחנו כנראה אותו דבר :)
גם אני עם הפרשות מרובות מהנרתיק ומידי פעם יורד לי דם מהאף.. אומרים שזה הגיוני בהריון :)
שיר (: