פס בהיר בבדיקה ביתית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכן,
    כתבתי כאן כבר מספר פעמים בשביל לדעת אם קיימים אצלי סימנים להריון..
    היום זהו יום המחזור והוא לא הגיע, כמובן שרצתי לסופר פארם לקנות בדיקה ומרוב חוסר הסבלנות ביצעתי אותה בשירותים בקניון.. ב4 דקות הראשונות הופיע פס אחד כהה וברור. אז הספדתי את החודש דחפתי את הבדיקה לתוך האריזה ואת האריזה לתיק. אחרי 40 דקות הצצתי במקלון שוב במחשבה שאולי מהתאורה הנוראית שם לא ראיתי או לא יודעת מה, וגליתי שלפס העבה התווסף פס חלש אך ברור.. האם יכול להיות שאני בהריון ? או שאם ב4 דקות הראשונה לא ראיתי שני פסים אז התוצאה היא שלילית?
5 תגובות
עמוד 1
  • פס זה פס! :)

• אצלי בדקה הראשונה לא הופיע פס וכבר הייתי בטוחה שזה שלילי ואחרי דקה- שתיים הופיע פס בהיר מאוד.
    אני בשבוע 32 אז........
    בימים הראשונים של האיחור במחזור הפס הוא ממש בהיר כי רמת ההורמון עדיין נמוכה. אם את אכן בהריון אז תחכי עוד כמה ימים ותעשי שוב בדיקה (אפילו עוד יומיים) ואז הפס יהיה יותר ברור.

בהצלחה!
  • מו שכתוב על האריזה , אם עבר זמן מסויים אז הבדיקה שלילית ,
    תעשי עוד אחת בבוקר , בהצלחה

• מעדכנת ..
    הבוקר עשיתי בדיקה נוספת וקראתי את ההוראות בקפדנות, ורשום שם תוצאה בין 4 ל10 דקות .. אז ישבתי על מכסה האסלה במשך 10 דקות ב6 בבוקר ובהיתי על המקלון שבריצפה .. והופיע לו פס שני אומנם בהיר, אבל אומרים שפס זה פס .. אני רק ביום השני לאיחור ככה שזה הגיוני ..
  • זה שמופיע פס זה אומר שהורמון ההיריון נוכח בגופך. כלומר את בהיריון.
    זה שהפס בהיר זה אומר שהרמה של ההורמון נמוכה כי זה היריון צעיר.
    מה שחשוב לדעת כרגע זה שהבטא (הורמון ההיריון) עולה ומכפיל עצמו כל 48 שעות, מה שמעיד על היריון שמתקדם ולכן אני מציעה לך לעשות בדיקת דם ולראות מה מצב הבטא.
    בשעה טובה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה