עגלות עגלות עגלות :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מתחילים להרגיש כבר את הסוף
10 תגובות
עמוד 1
  • ראיתי ביום שישי את הפג.. יקר נורא
    [url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers]
  • לא יודעת איפה את גרה אבל ראיתי לפני כמה דקות שבאאוטלט ביבי בכפ"ס הפג עולה 4390 כולל סלקל, טיולון ואמבטיה :)
    גם אני ראיתי את הפג במוצצים.. יקרר:-\
    איזו עגלה של ד"ר בייבי הייתה לך? לא יצא לי להיכנס לשם:-\

שיר (:
  • אני לא מכירה את הפג או אינגליזינה באופן ישיר, מחברה שהיה לה פג הייתה מאוד מרוצה.

בילד השני קניתי עגלת valco בייבוא אישי כי את העגלות האלה לא מוכרים בארץ. היא הייתה לי מעולה כי אפשר לחבר זה כיסא פעוט ו/או טרמפיסט.

לאחרונה הבנתי שמשווקים שני סוגים שלה בארץ : את הזי ואת הספארק.
    מציעה לך לבדוק כי זו עגלה מצוינת
    הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
    "I see your ture colors shining through
    I see your true colors and that's why I love you
    So don't be afraid to let them show
    Your true colors are beautiful like a rainbow"
    (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )

• אני קניתי את הפג בוק פלוס ב3900 לפני קצת יותר משנה
    נכון היא עגלה ממש מעולה
    אבל ממש לא הייתי קונה בכזה סכופ שוב
    תנסי את הג'ואי כרום שדומה מאוד לפג ועולה פחות מחצי
    יש גם למאמס אנד פאפס עגלות מעולות במחירים סבירים
    בקיצור אחרי שכבר התפתיתי ועשיתי את הקניה הזאת אני אומרת שלפי דעתי אין סיבה להוציא יותר מ2500 על טיולון ואמבטיה..
    מקווה שעזרתי
    בהצלחה ובשעה טובה!!

• אתמול הייתי בד"ר בייבי יש להם מבצע של קנה עגלה וקבל חדר שינה מתנה... זה על העגלות של פסקל ושל ד"ר בייבי...
    ואת הפג פרגו ראיתי במוצצים. ב5400 את הספורטיבה ו6000 את הבוק
    אחותי קנתה את הפג ספורטיבה והיא מרוצה,לי היא ניראתה טיפה גדולה מידיי וכבדה יחסית לשאר העגלות...

• נראה לי שלך על הפופ אפ :-\ כמה עגלות יש! זה מטורף!!
    כמו להחליט איזה רכב לקנות!! כאב ראשש

שיר (:
  • היה לי דגם של מדריד- ד"ר בייבי.
    דגם מעולה כי אין לו אמבטיה, מגיל 0 עד 4/5 חודשים שמים מזרון קשיח והופכים את המושב לאמבטיה.. זה נורא נוח כי גם בגילאים מאוחרים יותר אפשר להסתובב עם המזרון בסל למטה, וברגע שהבייבי נרדם הופכים את העגלה בקלות לאמבטיה.,
    הידית מתהפכת - וזה גם מאוד יעיל
    מתקפלת בקלות מאוד וקלה..
    הבעיה הגדולה שלה זה הגלגלים.. הם קטנים ולא נוחים.. אם את לא גרה בעיר מישורית והילד קל אז אין בעיה.. לי יש עוד כמה ילדים, הם תמיד רצו לשבת על העגלה / בטיולון והיו כבדים והגלגלים לא סחבו אותם..
    אמרתי שהפעם אם אני צריכה להחליף עגלה אני אחליף לדגם עם גלגלים יותר גדולים.
    [
    [url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers]
  • אוף כתבתי תגובה ורק עכשיו אני שמה לב שהיא לא מופיעה...
    ביררתי קצת מחירים באינטרנט ןהגעתי לחנות רב קט באילת שם הפג ספורטיבו נמכרת ב4000 כולל הבסיס לרכב שזה הפרש של 1400 ממוצצים... אני מאמינה שגם בשאר העגלות הם זולים בהרבה...
    העניין הוא שאסור להם לעשות משלוחים בגלל המעמ אז או שזו הזדמנות לחופש או הזדמנות לסנג'ר חבר שמגיע לאילת...

• פספסתי את הרכבת בשבוע :(
    יום חמישי חברים חזרו מאילת!!
    מקווה שיהיו הזדמנויות נוספות ;)
    תודה יעלושה!
  • אני הכי ממליצה לך בעולם ללכת על עגלות תינוק פג פרגו הן הכי נוחות שיש הןמורכבות וכוללות בתוכן המון מרכיבים שיוצרים עגלה מושלמת.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה