ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב,

אשמח לעזרה בעניין חישוב תאריכי הביוץ..המחזור הקודם שלי היה בתאריך 26.11.14, אחריו היה ב22.12 כלומר הפרש של 27 יום.
    בדר"כ כלל המחזור שלי סדיר ומתקבל כל 28-30 יום. לפי מחשבון הביוץ, הוא אמור להתרחש מחר, אבל אני יודעת שגם לפי ההפרשות ניתן לדעת מתי אני מבייצת...וההפרשות שיש לי היום אפילו לא קרובות לזה...
    איך אני יכולה לדעת מתי הביוץ שלי? בדיקות ביוץ לא עובדות עליי... ניסיתי המון פעמים והן לא מוצאות את הביוץ. אני יודעת שאין לי בעיה משום שבאולטרסאונד שעשיתי פעם, לפני שניסיתי להיכנס להריון, בדיוק ראו שאני מבייצת.
    אשמח לעזרה :)
2 תגובות
עמוד 1
  • היי
    אם המחזור שלך בין 27-30 הביוץ בערך בין היום ה 13-16
    מה שרופאים ממליצים זה פשוט לקיים יחסים בין היום ה 10-20 קצת אחרי גם אפשר להמשיך אפשר כל יום ואפשר יום כן יום לא.
    אני הייתי עוזבת את כל הבדיקות למיניהן זה סתם מכניס את הגוף ללחץ
    מה שחשוב זה לקיים לפני הביוץ כי הזרע שורד בגוף 72 שעות.
    בהצלחה :)
  • תודה :))
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה