היי בנות זוכרות אותייי צריכה את עזרת המבינות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רציתי לשאול אתכן שאלה..מה יותר אמין בדיקה ביתית או חום השחר??
    אני יומיים לפני האיחור חום השחר נע בין 36.6 ל 36.8 היום קמתי מוקדם בדקתי היה 36.5 ואז קמתי בשעה הרגילה והוא שוב היה 36.6 החום גבוה כבר משהו כמו 12 ימים גבוהה זאת אומרת שהיה ביוץ מלפני 12 יום ובדיקת הריון ביתית שלילית..

5 תגובות
עמוד 1
  • כמה שידוע לי חום השחר קשור לבדיקת ביוץ ולא לבדיקת הריון. להריון או בדיקה ביתית או בדיקת דם.
  • הי, חום השחר עוזר לזהות מתי מתרחש הביוץ,
    או יותר נכון לומר מתי נגמר זמן הביוץ ע"י כך שחום השחר עלה.
    חום השחר נשאר גבוה עד יום המחזור,
    ביום קבלת המחזור חום השחר יורד.
    חכי עוד כמה ימים. יודעת שזה קשה.
    מחזיקה לך אצבעות!
  • אני אמורה מחר או היום לקבל אני בדרך כלל מקבלת אחרי 27.28 יום אתמול היה חוט דם..הייתי בטוחה שקיבלתי אבל עד עכשין כלום חום השחר אמנם ירד טיפה ל 36.5.
  • יואו מעיין!
    שנים!!!!

מה איתך?
    כמה גמדים יש לך כבר???
  • אני השתמשתי במקלוני ביוץ בהריון הקודם שלי. קונים אותם בסופרפארם והם מאוד מדוייקים. עובדה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה