אולי מישהי יודעת. ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי שנה של ניסיונות, ובדיקת זרע שבעלי עשה ובה נמצא שיש בעיה בתנועה של הזרע.מחר אני הולכת למומחה פיריון.
    (גבר).שזה דבר שקשה לי איתו מאוד.יש לי מין איזה מחסום כזה לא ברור,בכל מה שנוגע לרופאים גברים.
    השאלה שלי היא-אם בפעם הראשונה הוא כבר עושה בדיקה?או רק שואל שאלות ומייעץ?
    פשוט צריכה לדעת,כדי להכין את עצמי נפשית...

**אור**
9 תגובות
עמוד 1
  • שאלות ומייעץ
  • מעולה,הרגעת אותי.

תודה

**אור**
  • אותי הוא כן בדק...
    אני חושבת שזה תלוי באיזה ימים של החודש את נמצאת ומי זה הרופא ..
    יש רופאים שבודקים הכל לבד ויש כאלה ששולחים לUS חיצוני...

שיר (:
  • בכל מקרה - שיהיה בהצלחה!!!
    שיר (:
  • תודה בנות.. :)
    הוא לא בדק..אבל שלח אותי לכל מיני בדיקות מקיפות,לפני התחלת טיפולים..הייתי צריכה לעשות בדיקת שד,לראות שאין שום גושים.
    היה לא נעים בכלל.למזלי בעלי בא איתי..

**אור**
  • אור גם לנו יש בעיה בזרע והלכתי לרופא פוריות שהוא גבר והוא גם מטפל בגברים וגם בנשים.. הוא גם שלח אותי לבדיקות וגם עשה לי את הבדיקה בחזה... לא נורא סתם לידע כללי רוב ברופאי נשים ורופאי הפוריות הם גברים :)
    אז לקחת הכל בקלות הוא רואה כמוך המוןןןח

לילוש
  • אני יודעת.אני מנסה לשכנע את עצמי שזה שטויות. :)

מה הבעיה אצלכם אם אפשר לשאול. ?

**אור**
  • בעיה בזרע ...

לילוש
  • הי. בעקבות מה שכתבתן אני חייבת לשאול. המחזור שלי ממש לא סדיר, מסיבות שאין מושג למה לא פוליציסטית). לאחר שנה של יחסים ללא אמצעי מניעה, החודש אני בסבב ראשון של איקוקלומין. במקביל, נשלח בעלי לבדיקת זרע ( הגניקולוג שלי הפנה אותו) . עוד לא הספקנו לחזור לרופא עם התוצאות. נמצא שרוב התוצאות תקינות אבל רק 35% מתאי הזרע נמצאו בתנועה, 25% בתנועה פרוגרסיבית. כמה נורא זה?
    האם זה אומר עליית מדרגה להזרעות?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה