הריון אחרי הפסקת גלולות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,

זאת הפעם הראשונה שלי כאן ובכלל בפורומים על הנושא אז תהיו סובלניות לחוסר הידע שלי בנושא:)

הפסקתי גלולות לפני כמעט חודשים והחודש אנחנו כבר מנסים להיכנס להריון.
    עקבתי אחרי הביוץ בעזרת הבדיקות הבייתיות ופעלתי ביחד עם בעלי כמו שאומרים.

הביוץ שלי החודש היה ביום ה19 למחזור מתוך 30 בד"כ ( הבנתי שזה נורמלי אחרי הפסקת גלולות שהביוץ יאחר בחמישה ימים)

השאלה שלי היא האם יש סיכוי שאני אקלט כבר החודש?
    אני מרגישה התכווצויות בבטן התחתונה לפעמים ולחץ שבא והולך יום כן יום לא ....
    אני מחכה דרוכה ליום שבת שאוכל לעשות בדיקת הריון אבל אני ממש כבר חסרת סבלנות...
    טיפים עצות ומידע יתקבלו
    בברכה

2 תגובות
עמוד 1
  • אני הפסקתי גלולולת חודש שעבר עכשיו מסימת מחזור ראשון.לאחר בגלולות. 31 יום בין מחזור למחזור.
    מתי היום ביוץ?
    התחלת להשתמש במקלוני ביוץ מההתחלה או שניסית כצה חודשים באופן טבעי ..
    מה מומלץ לנסות להתחיל ישר לעשות את בדיקות הביוץ או לחכות כמה חודשים
    ואיך לבצע את הבדיקות לאחר סיום המחזור?
  • היי בנות
    הביוץ מגיע 14 יום לפני קבלת הוסת..
    מקלות הביוץ מראות אם את קרובות לביוץ זה לא מראה את היום המדויק שאתן מבייצות בו. ברגע שאתן רואות 2 פסים באותו הצבע אתן יכולות להפסיק לבדוק ולהתחיל לעבוד ;)

want2d בכל חודש יש סיכוי שתקלטי אבל לגבי החודש פשוט נשאר לך רק לחכות שלא תקבלי
    בהצלחה!

רינהק30 אני אישית התחלתי לנסות ללא המקלות ורק אחרי כמה חודשים התחלתי לבדוק עם המקלות אבל כל אחת עושה מה שנוח לה אין לזה חוקים.
    בערכת ביוץ יש הסבר מדויק איך מבצעים את הבדיקה. בהצלחה !
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה