היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות יקרות ומקסימות! צריכה את עזרתכן! מחפשת בדחיפות מדקר/ת סיני טוב לפוריות מאזור המרכז. תודה רבה!
7 תגובות
עמוד 1
יש לי מדקרת סינית מדהימה מאזור מודיעין. אם את מעוניינת
הי, שרית! תודה רבה!!!! אף אחת לא ענתה לי, כבר כמעט שהתייאשתי. מתאים לי מודיעין. מכירה אותה אישית? טובה גם לפוריות? שמעת על נשים שהיא עזרה להן בתחום? תודה רבה! איזה כיף ששלחת לי תגובה!
שרית, אשמח לקבל פרטים עליה. עוד מישהי יודעת על מדקרת? חייבת דחוף!!!!! תודה!!
הי
רעיון: נסית בקופת חולים?
אני מכירה מירושלים אם זה עוזר..
מחוזקים לעולם
אני מטופלת במכבי טבעי אלעד, מדקר מקסים בשם אורן בר אדון. לא מתמחה בפוריות אבל עזר לי :) בהצלחה!
שיר (:
אני ממליצה על אביב מסינגר - טופלתי אצלו. הוא ראש מחלקה לרפואה סינית בתחום הפיריון בביה"ח תל השומר. הוא מומחה מס' 1 ויש לו קליניקה מדהימה בת"א תתיעצי איתו