איבר מעטמכופף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב..
    ביום שישי הייתי בסקירה מאוחרת שבוע 23
    הבדיקה יצאה בסדר כל המדדים היו תקינים למעט כיפוף מעט מטה של איבר המין לפי דבריו של הרופא והוא הוסיף שצינור השופכה ישר וברור והוא יעשה פיפי ישר ובעמידה רק שבלידה אולי רצוי להתיעץ עם רופא ילדים כדי שבברית לא יחתכו יותר מדי ..ששאלתי מה זה אומר ואם הכל בסדר הוא הרגיע אותיואמר הכל בסדר ..רק שאמורים לראות את האיבר ישר ועומד ואצלי הוא קצת נוטה מטה . אני מתכוונת ללכת שוב לרופא כדי להיות שקטה אבל הייתי שמחה לדעת יותר
    שרשמתיבגוגל על התופעה זה העלה לי משהו שנקרא היפוספדיאס או משהו כזה ..האם זה זה ?? האם אני צריכה לעשות בדיקות נוספות אני מנסה להיות רגועה ולחשוב טוב.
    אבל בכל זאת רוצה תשובה קצת יותר מקיפה בבקשה
    אציין שאני בת 36 הריון ראשון וכל הבדיקות שעשיתי עד עכשיו יצאו תקינות. מי שפיר לא עשיתי ולא עושה ..
    בבקשה אשמח להכוונה
    תודה רבה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

לצערי אני לא יכול לתת לך יותר אינפורמציה ממה שנתן הרופא שעשה את הבדיקה עצמה. אני גם לא מבין מהתאור שלך שמדובר בהיפוספדיאס.

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה