צריכה קצת עזרה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    קודם כל רציתי להגיד שאני קוראת פה דיי הרבה זמן ומקבלת הרבה מידע ועידוד מהודעות.
    החלטתי לכתוב בעצמי ולהתייעץ אתכן, בעלי ואני מנסים להיכנס להריון במשך 5 חודשים. המחזור שלי לא סדיר בכלל, הפסקתי לקחת גלולות לפני 10 חודשים ולגוף לקח הרבה זמן לחזור לעצמו. בהתחלה קיבלתי אחרי חודשיים ולאט לאט זה ירד. 2 המחזורים האחרונים הגיעו אחרי 39- 42 יום. המחזור האחרון היה ב-8 לדצמבר והביוץ היה ב8 לינואר! ידעתי לפי מקלוני הביוץ.. בימים האחרונים הפטמות כואבות, מידי פעם תחושה של בחילה קלה והבטן התחתונה כואבות מידי פעם.. חום השחר עומד על 36.7/8..
    אני משתדלת לא לפתח צפיות כי זה חודש ראשון שאני בודקת את עצמי.. מתי במצב של מחזור לא סדיר צריך לעשות בדיקת הריון?
2 תגובות
עמוד 1
  • היי
    בדיקת הריון אפשר לעשות 14 יום אחרי הביוץ.
    בדיקת דם אפשר לעשות כבר אחרי 12 ימים ולדעת תשובה וודאית.
    מאחלת לך הצלחה!
  • היי
    בדיקת הריון אפשר לעשות 14 יום אחרי הביוץ.
    בדיקת דם אפשר לעשות כבר אחרי 12 ימים ולדעת תשובה וודאית.
    מאחלת לך הצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה