גרידה מאוחרת/ הפסקת הריון בשבוע 24 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכן.. לאחר שישה חודשים שאני עוקבת אחר הפורומים השונים באתר, אני נאלצת להצטרף דווקא לפורום הזה, הקשה והעצוב...
    האם מישהי כאן מכירה, יודעת או בעלת נסיון עם ביצוע גרידה מאוחרת בבי"ח אסף הרופא (שבוע 24)? אודה מאוד לייעוץ בענין זה, הייתי רוצה לעבור את ההליך הנורא הזה באופן ההומני ביותר, והרדמה מלאה נשמעת כמו הפתרון הנכון כדי להמנע מלידה שקטה... תודה
4 תגובות
עמוד 1
  • שלום יקירה,

ראשית, אני ממש ממש ממש מצטערת לשמוע.
    כואב לי על כל אחת מאיתנו שמצטרפת לפורום הזה, אך לפחות אני יכולה להבטיח לך שתוכלי לקבל מאיתנו את כל האהבה והתמיכה אותה את צריכה בימים אלו.

אני עברתי שתי גרידות בחיי, אך אין לי נסיון בלידות שקטות ולכן לצערי לא אוכל לתת לך שום יעוץ בנושא זה. עם זאת, אחת מבנות הפורום עברה לידה שקטה לפני מספר חודשים. אם תגללי בפורום כלפי מטה תוכלי למצוא אותה. לפוסט שהיא העלתה קוראים "לידה שקטה".

תוכלי לנסות לצור איתה קשר ישירות.

בינתיים אני שולחת לך הרבה חיזוקים, חם ואהבה.
    יהיה טוב.
    יעל
  • תודה לך.. צר לי על מה שעברת בעצמך :( בינתיים ביררתי והבנתי שאין סיכוי לגרידה מאוחרת ושכרגע בכל מקרה יהיה מדובר בלידה שקטה. עברתי על הפורום ונתקלתי בכמה עדויות בנושא.. יש סיפורי זוועות, יש גם סיפורים בהם הצוות היה הומני ורגיש לסיטואציה. נותר רק לקוות למזל, לפחות בזה..
  • תודה לך.. צר לי על מה שעברת בעצמך :( בינתיים ביררתי והבנתי שאין סיכוי לגרידה מאוחרת ושכרגע בכל מקרה יהיה מדובר בלידה שקטה. עברתי על הפורום ונתקלתי בכמה עדויות בנושא.. יש סיפורי זוועות, יש גם סיפורים בהם הצוות היה הומני ורגיש לסיטואציה. נותר רק לקוות למזל, לפחות בזה..
  • נסי להגיע מוכנה ואופטימית ככל שניתן.
    אני בטוחה שיהיה טוב.
    יעל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה