חדשה כאן- הריון ראשון ובלחץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,

כאמור אני חדשה כאן אבל עוקבת הרבה זמן ונעזרת בכן המון.
    אז ככה, אני מנסה כבר שנתיים להיכנס להריון. אחרי טיפול בהזרעה שנייה שהצליח, בטא ביום חמישי שעבר (יומיים איחור) יצאה 557.

השאלה שלי היא האם הבטא תקינה? וגם בקושי ואני מרגישה משהו מיוחד, קצת רגישות בחזה מעין גודש אבל לא ממש רציני ונפיחות בבטן שהולכת וחוזרת.

קבעתי תור שבוע הבא לרופא על מנת לראות שק הריון ואני ממש בלחץ. אני מרגישה ממש לחוצה שמשהו לא בסדר ואני אפילו לא יודעת למה אני מרגישה ככה. עזרה מישהי?
6 תגובות
עמוד 1
  • היי קודם כל בשעה טובה !!
    טבעי החששות שאת מרגישה , זה חלק מזה :)
    תנסי להירגע ולחשוב חיובי, והכל יהייה בסדר בע״ה .
    עוד מוקדם כדי להרגיש משהו, והבטא נראית בסדר גמור !
    תעדכני
  • תודה רבה!! ממש מתרגשת ומפוחדת בו זמנית..מתחילה לדמיין דברים?? מבטיחה לעדכן בתקווה שהכול יהיה בסדר ותקין
  • בשעה טובה מתוקה :)
    גם אני נקלטתי בהזרעה והיו לי בדיוק את אותן החששות..
    לא הגיעו תסמינים לפני שבוע 7 + .. תשתדלי להיות רגועה ולא להתאמץ יותר מידי...
    בדקת הכפלה של הבטא?
    מתי התור לרופא?

בהצלחה!

שיר (:
  • בשעה טובה!
    רצוי וכדאי ומומלץ, במקום לחשוב שמשהו לא בסדר, להפך, להתחיל לחשוב שהכל יהיה בסדר! לשדר לגוף מחשבות חיוביות, כדי לתת לו להבין שהוא מוכן לקבל את השינויים שהולכים להתרחש :)
    הכל יהיה בסדר!
    ממתינה יחד אתך לבדיקת הדופק, ברוגע ובכיף! :)

שיהיה יום מקסים,

• תודה רבה בנות. הבדיקה הקרובה תהיה ביום שלישי הבא כדי לראות שק הריון. אבל אתמול הקדמתי את המאוחר. היו לי כאבים בצד שמאל בבטן, לא חזקים מידי והייתה הכתמה חומה קטנה. אז כמובן שרצתי להיבדק. עשו לי אולטראסאונד בטני וראו שק הריון צעיר עדיין ללא תוכן. אז אני מקווה שהכל בסדר..מבטיחה לעדכן בהמשך
  • בשעה טובה , מה שאת מרגישה זה נורמלי לגמרי , לכולנו יש חששות בהתחלה - את לא היחידה , עכשיו אחרי שכבר בדקת תירגעי תיהיה חיובית , תנוחי ואל תלחצי מכלום :-), גם אני בהתחלה כמוך - שיהיה המון הצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה