צירים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר אור בנות ,

אני קוראת מושבעת של הפורם הזה, והנה לקראת סוף ההריון אני גם מתחילה לכתוב בו.
    אני כרגע בשבוע 37+5 הריון ראשון, אין לי ממש מושג למה לצפות.
    מאתמול בערב התחילו לי התכווצויות (כמו שריר תפוס) בצד ימין של הבטן התחתונה, אחרי מנוחה הכאבים עברו. כמובן שהרגשתי תנועות והכל היה שגרתי למדי.
    האם מדובר על התחלה של צירים? (ברור לי כי אלה לא צירים שיובילו לפחות עתה ללידה אלא הכנה של הרחם לתהליך)

יום טוב
3 תגובות
עמוד 1
  • כזכור לי ממה שהיה לי .
    כן זה התחלה של צירונים.

הגוף מכין עצמו ..

אייייזה מרגשש זה :)

שיהיה לך בעיתו ובזמנו לידה קלה על דרך הטבע
  • בהחלט זה הכנה של הגוף לקראת הדבר האמיתי.
    אבל צירים של לידה פעילה הם הרבה יותר כואבים ורצופים.
    אל דאגה כשהם יבואו את תדעי...

העיקר לידה קלה ובידיים מלאות
  • כפי שכתבו קודמותיי... תמיד בלידה ראשונה לא יודעים למה לצפות..אבל איכשהו שזה הצירים האמיתיים..פשוט מרגישים בהבדל.. מין כאב אחר חד ורציף שחוזר על עצמו בפרק זמן מדוייק ..כאב לא מוסבר שלרוב מגיע מהגב התחתון וקדימה...
    בהצלחה ולידה קלה!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה