אני מיואשת :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן. אני בת 27 ובעלי ואני מנסים להיכנס להריון כבר 3 חודשים ללא הצלחה. אני אחרי לקיחת גלולות ברצף כבר 8 שנים. המחזור שלי דיי סדיר ואפילו ניסיתי ערכות ביוץ שהראו על נוכחות הורמון באופן תקין ואפילו יש לי כאבי ביוץ ביום עצמו. כך שעל הנייר הכל נראה תקין.
    אני מרגישה שכולן מצליחות להיכנס להריון חוץ ממני ואני מיואשת :-/ במיוחד שומעת על סיפורים של כניסה להריון מיד אחרי הפסקת גלולות. כמה זמן לקח לכן? זה טבעי שעדיין לא נקלטתי? אוףףףף
7 תגובות
עמוד 1
  • היי..

לא להתייאש!!! כל גוף עם הזמן שלו

3 חודשים זה לא הרבה...תעקבי עם המקלוני ביוץ

ו..אולי כבר נקלטת החודש???!!!

בהצלחה!!!

מחוזקים לעולם
  • היי

אל תתייאשי !!! זה עוד מוקדם להתייאש 3 חודשים של ניסיונות לא קובעים כלום!
    הכי חשוב שלא תכנסי ללחץ כי זה גם משפיע על הגוף ואני יודעת שזה קשה לא להיכנס ללחץ כשכולן סביבך נכנסות להיריון רק מהריח..

מחזיקה לך אצבעות .. בהצלחה!

אין ייאוש בעולם !!!
  • תודה בנות! :-)
  • אולי יבאס לשמוע אבל שלושה חודשים זה באמת לא הרבה.. לי לקח שנה
  • שלשה חודשים זה ממש מעט כדי להתייאש! אני ניסיתי חמש שנים ולא התייאשתי!! ילדתי לפני חודש וחצי:)
    אל יאוש! ממליצה לכם להבדק שתדעי שהכל בסדר אולי תיקלטי מהר יותר:)
    (בדיקתזרע אצל בעלך ומעקב זקיקים אצלך ככה גם תדעי מתי את מבייצת בדיוק ותקיימו יחסים סביב הביוץ:)
  • 3 חודשים ואת כבר מתחילה להתייאש?!?!?
    מאמי את רק בתחילת הדרך לקח לי שנה להיכנס להריון אחר כך הפלה טבעית לצערי ורק אחרי 3 חודשים נקלטתי שוב!

מאחלת לך באמת שתיקלטי מהר אבל כניסה להריון זה לא מירוץ סוסים
    אל תסתכלי על הסביבה זה יכניס אותך ללחץ ויעקב את ההיקלטות שלך!
    אם את מזהה ביוץ אז את כבר יכולה להיות רגועה...

אם את רוצה הכוונה יתרה את יכולה לבקש מעקב זקיקים כדי שתוכלי לדעת בוודאות מתי לקיים יחסי מין
    שוב- בלי לחץ!!!!!

בהצלחה
  • 3 חודשים ואת כבר מתחילה להתייאש?!?!?
    מאמי את רק בתחילת הדרך לקח לי שנה להיכנס להריון אחר כך הפלה טבעית לצערי ורק אחרי 3 חודשים נקלטתי שוב!

מאחלת לך באמת שתיקלטי מהר אבל כניסה להריון זה לא מירוץ סוסים
    אל תסתכלי על הסביבה זה יכניס אותך ללחץ ויעקב את ההיקלטות שלך!
    אם את מזהה ביוץ אז את כבר יכולה להיות רגועה...

אם את רוצה הכוונה יתרה את יכולה לבקש מעקב זקיקים כדי שתוכלי לדעת בוודאות מתי לקיים יחסי מין
    שוב- בלי לחץ!!!!!

בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה