היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, אנחנו במרץ נסגור שנה של נסיונות... אלא אם כן נופתע עד אז :/ שחלות פוליציסטיות ומחזור שממש השתגע: בהתחלה היה מגיע כל 36-39 ימים אבל בחודשים האחרונים אני לא ממש יודעת מה ולמה זה קורה-אבל פעם אחת הגיע פתאום אחרי 64 ימים(שזה הזמן הכי ארוך) אחר כך אחרי 49 ואז פתאום אחרי 21 ימים-זה היה המחזור האחרון. היום כבר עוברים להם 47 ימים והוא לא מגיע. עשיתי בדיקת דם להריון לפני פחות משבועיים ויצא שלילי. אציין שניסיתי איקקלומין ועוד כדור שאני לא זוכרת את שמו ושניהם לא עבדו... אז רופא הנשים ייעץ לי במחזור הבא לקבל זריקה להשראת ביוץ. מישהי יודעת מזה אומר? מישהי עברה משהו דומה? אני כבר ממש מיואשת :(
9 תגובות
עמוד 1
הי יקרתי..
אני גם לקחתי איקלומין שלא עזר וכדור שנקרא ליזורל....
אבל אני עושה הזרעות,,
הזריקה היא אוביטרל וככה בעצם מתזמנים את הביוץ
בהצלחה!!!
שנשמע בשורות טובות
מחוזקים לעולם
היי, קודם כל תודה :) לגבי הזריקה-את מקבלת אותה אצל הרופא? ואיפה בגוף מזריקים אותה? ממה שהבנתי מהרופא "תופעת הלוואי" היחידה שיכולה לקרות זה תאומים...ידוע לך על עוד משהו? מחזיקה אצבעות לכולנו
היי
את הזריקה בעלי עשה לי בבטן..מאוד פשוט ולא כואב
לגבי סיכוי לתאומים זה נכון..כי יש יותר מזקיק אחד שמוביל בעקבות איקלומין
בהצלחה רבה!!!
אם יש עוד שאלה בכיף...
מחוזקים לעולם
אוף, אני ממש חוששת ולחוצה ומיואשת :/ אני חוששת מהזריקה גם פיזית,אבל אם לומר בכנות-אנחנו נורא מפחדים מהסיכוי הזה לתאומים... ואני בכללי ממש מיואשת מהמצב ופתאום עכשיו זריקות-וזה ממש הופך את זה לטיפולי פוריות לא? אני פשוט מרגישה באיזשהו מקום כישלון. וגם יש את הפחד שגם זה לא יעבוד...
היי מתוקה, קודם כלאין סיבה להתיאש ולחשוש, זה תהליך שעוברים הרבה זוגות ואף אחד לא חייב לדעת שעברתם טיפולי פוריות (ההגדרה מלחיצה, אני יודעת מניסיון) איקקלמין ואוביטרל זו התחנה הראשונה - לפעמים עוזר ולפעמים לא.. הזריקה לא כואבת בכלל, אני הייתי מזריקה לעצמי בבטן.. בעלך גם יכול לעשות את זה וגם האחות בקופ|ח יכולה לתת לך את הזריקה אם את מפחדת.. הסיכוי לתאומים נובע מכמות זקיקים כמו שאמרו לפניי... אפעם את לא מחוסנת נגד תאומים - גם הריון רגיל יכול להתפתח לתאומים.. אם זה מה שצריך לקרות זה ייקרה... אני נקלטתי עם הזרעה, פיורגון (הורמונים) ואוביטרל ויש לי עובר אחד... אני לא חושבת שצריך להסתכל על זה בתור כישלון - כל אחד עובר ניסיונות בדרכים שונות והניסיון שלכם הוא ההריון הזה.. מאחלת לכם הצלחה רבה!!
היי שירן
גם אני פוליציסטית וגם עליי לא עבד איקקלוקמין (כלומיד) אומנם זה היה סבב ראשון והרופא שלי רוצה לנסות עוד סבב..אני פסימית..
בואי נקווה שהזריקות כן יעבדו עלינו :)
שירן אני שולחת לך חיזוקים מכאן, אני יודעת שככל שהזמן עובר זה הופך קשה יותר אבל לא להתייאש בסופו של דבר זה יקרה לגבי האוביטרול- חברה שלי מזריקה לעצמה בבטן וזה שטויות ( מכיל שזה נראה וממה שהיא מספרת) לא נשאר לי הרבה מה לומר חוץ מזה שאני אתפלל עליכן בנות בנרות של שבת והלוואי ואמן שנשמע מכן רק בשורות טובות!!!
תודה בנות! אתן מקסימות
היי בנות, גם אני באותה סירה....סיבוב שני עם כדורים מחכה בעוד מס ימים לתשובה. גם בעלת שחלות פולסיצטיות. מחזיקה לכולכן אצבעות,בהצלחה!!!