הריון לא מתוכנן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי!!!
    אני בתחילת הריון . זה הריון שלישי שלי, וכשאמרתי לבעלי על הריון הוא אמר לי שהוא לא רוצה ושאני יעשה הפלה. ואני נורא רוצה להשאיר אותו.
    בבקשה , תעייצו לי מה אפשר לעשות בנדון.
8 תגובות
עמוד 1
  • היי אני מצטערת אולי שאני אאכזב בתשובה שלי אבל אני חושבת שהריון צריך להיות רצוי על ידי שני ההורים. מנסיון של כמה נשים שאני מכירה התעקשות על הריון ובעיקר לא ראשון הוביל לפרידה ממושכת או משבר ביחסים. אני חוששת מזה ומעדיפה לפעמים לשמור על התא המשפחתי הקיים ולא להתעקש ללדת עוד ילד ללא תמיכת בעלי. אם היית בהריון ראשון שלך לא הייתי מעיזה בכלל להגיב אבל כשמדובר בזוגיות יציבה ארוכה ושני ילדים בבית,אז הדעה שלי זה לקחת בחשבון המון דברים ובעיקר את תגובת בעלך ודעתו בעניין. תשאלי אותו ותבררי מבחינה ריגשית בינך לבינו מה מונע ממנו לרצות את ההריון הזה. אולי יש לו סיבות מוצדקות ואולי זה סתם חשש שאת יכולה להפיג עם הקסם האישי שלך והרבה סבלנות. זה שיקול של שניכם ושניכם צריכים להחליט. אני נגד החלטה חד צדדית שעלולה לעשות נזק הפשי למישהו מכם..
  • לא סתם את בהריון, אני מאמינה שמה שצריך לקרות - קורה!
    הכל לטובה , אבל מה הסיבה שהוא לא רוצה את הילד ?

• מה הסיבה שבעלך לא רוצה?

• הנושא לא עלה אף פעם בעבר? בני כמה הילדים שלכם?

גם אני הייתי מדברת עם בעלי ומנסה להבין מדוע הגיב כך. אולי הוא נלחץ...,

למה לא נזהרתם? אני מניחה שהוא יודע שיש תוצאות למעשים

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• הוא אומר שמבחינה כלכלית זה קשה, וגם בגלל שאין לו כוח להתחיל שוב עם הטיטולים ומטרנה.

יש לי שתי בנות , בנות 10 ו- 4.5 ואני מאמינה שעכשיו יש לי בן ( יש לי תחושה)

תודה רבה לכן בנות על התמיכה.
  • שלום בנות יקרות!!!

אחרי אין ספור דבורים ושכנועים החלטנו להשאיר את ההיריון.
    אז אעדכן אתכן מאוחר יותר.

תודה רבה לכן על התמיכה.
  • בהצלחה
  • ברוך ה', שמחה לקרוא על ההחלטה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה