קלומיד ויחסי מין - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, לאחר שנה של מחזרים ממש לא סדירים ( וסת רק 3 פעמים) החודש עשיתי סבב ראשון של פרימולוט נור להשריית וסת וקלומיד לעידוד הביוץ. הרופא המליץ לי על קיום יחסי מין בימים 12, 14, 16, 18 ו 20. היום , ביום ה 17 עשיתי בדיקת ביוץ וסוף-סוף, אחרי שנה, קיבלתי תוצאה חיובית. השאלה שלי היא האם לחכות ליום 18 ליחסים או שלנסות עוד היום? אני לא רוצה לפגוע בייצור הזרע... אציין שבעלי ביצע בדיקת זרע והתוצאה הייתה גבולית- אומנם כמות מספקת אבל זרע צמיגי וקצת מעט מדי תאים תקינים. מה הייתן ממליצות?
3 תגובות
עמוד 1
  • היי :)

האם עשית גם מעקב זקיקים החודש?

המעקב הזה מאוד חשוב על מנת לדעת מתי קורה הביוץ וכך גם לדעת מתי צריך לקיים יחסי מין

• כן. הרופא שלי בדק אותי ביום ה 13 ואמר שהוא רואה זקיק אחד בקוטר 18 מילימטר. הוא אמר דבקרוב אבייץ. במדך כל הזמן הזה המליץ על יחסים יום כן יום לא. אבל רק היום, ביום 17 ראיתי בדיקה חיובית. אתמול קיימנו יחסים ומתכננים גם מחר. אני פדוט ממש לא רוצה לפספס. מצד שני לא בא לי להלחיץ את בעלי כי זה ממש מוריד חשק.

• הזרע מחזיק מעמד 48 שעות ולכן לא חייבים יום אחרי יום

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה