התייעצות ועידוד... שבוע טוב בנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפי הספירה של 14 יום לאחר הביוץ אני צריכה לקבל מחזור ב26.1 , לפני כחמישה ימים התחילו לי כאבי מחזור , נמשכו כיומיים ולמחרת עד נכון לאתמול, היו לי קצת הפרשות חומות ורק לאחר מאמץ ובעת ניגוב ( על התחתונית היה ממש טיפה חום בהיר) היום לא היה לי בכלל, למרות שיש הרבה הפרשות ( סורי על התיאור ) ביצעתי בדיקת הריון ביתית היום בצהריים והיא הייתה שלילית. בנוסף יש לי דקירות בבטן התחתונה, החזה כואב ( אבל זה קורה לי גם לפני מחזור) והפיטמות נהיו אדומות יותר... אז מה זה ?? אם הבדיקה שלילית... אוף:(
7 תגובות
עמוד 1
  • כאבים יכולים להיות גם בהריון.
    לי לדוגמא היו כאבים ממש דומים למחזור כשבוע לאחר הביוץ וגם בהמשך. גם אחרי בדיקת הריון שיצאה חיובית היו כאבים ממש דומים למחזור, אבל יותר עדינים.
    הרופאים אמרו שזה נורמלי ותקין.

לגבי הפרשות... אני לא ממש יודעת.
    לי היו הפרשות חומות תמיד יומיים לפני המחזור...

שיהיה בהצלחה!
  • היי

תעשי בדיקה מחר עם שתן של בוקר

בהצלחה!!!!!

מחוזקים לעולם
  • היי, קודם כל תודה על המענה. אני לא יודעת עם המילה הפרשה היא הנכונה, הכוונה היא שהייתי מנגבת היה קצת חום כזה :/ .אבל היום לא היה לי בכלל. אני קצת התבאסתי שעשיתי את הבדיקה בצהריים וגיליתי שהיא שלילית, וזה כביכול יומיים /שלושה לפני המחזור. אני אעשה מחר בבוקר... בטוח שאני אחלום על זה בלילה... מהתרגשות .. אגב, אני מנסה כבר עשרה חודשים להיכנס להריון... בהצלחה לכולנו
  • שבוע טוב
  • אני בהתחלה חשבתי שזו תחילתו של מחזור, בכלל הכאבים בחזה וגם כי זה היה נראה כמו תחילתו של מחזור. אבל הפעם זה היה פחות .. וגם לא כל היום, והיום זה הפסיק לחלוטין...ואני הבהיר את עצמי , זה לא בדיוק הפרשות , זה היה לאחר ניגוב :/ אני אעשה בדיקה מחר בבוקר? או לחכות לראות אם יש איחור במחזור?
  • ממליצה לחכות לאיחור

בהצלחה
  • יש חדש???

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה