אקוקלמין - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קבלתי כדורים לקבלת. מחזור ומהיום ה 5 חקחת אקוקלומין..... זה נכון שבמחזור הראשון הגוף לא מגיב לאקקלומין????
5 תגובות
עמוד 1
  • גם אני חודש ראשון עם קלומיד (איקוקלומין) אחרי השריית וסת. עוד לא יודעת האם היה ביוץ, הרופא ראה זקיק מתפתח ביום ה13.וזאת הפעם הראשונה(מזה שנה) שהיו לי הפרשות דמויות חלבון ביצה ובדיקת ביוץ חיובית. אני אעשה בדיקת דם לפרוגסטרון בסוף שבוע ואדע בודאות. מקוה שזאת דרך להצלחה. מאחלת גם לך. עדכני.
  • בפעם הראשונה שנכנסתי להריון זה היה עם איקקלומין
    וזה היה החודש הראשון ששתיתי
    אבל כל גוף מגיב אחרת לכדורים.
    תנוחי הרבה ותשתי הרבה מים והכי הכי חשוב תהיי רגועה
    בלי לחץ כי אם הגוף יהיה בסטרס שום כדור לא יעזור,
    המון המון בהצלחה!!!

• ממש לא, לפעמים הוא מגיב במהרה בחודש הראשון כי הגוף עדיין לא התרגל

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• תודה בנות מקווה שאכן החודש הוא החודש .. בהצלחה לכולן
  • האם זה אומר שבסבבים הבאים הגוף מסתגל ( סוג של עמידות?) לאיקוקלומין ולא מגיב? ומה עושים אז?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה