מה לקנות לפני הלידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, מנסה להעיר את הפורום שנהיה ממש רדום בזמן האחרון :(

מה באמת צריך לקנות לפני הלידה ומה אפשר לדחות לאחרי?
    אשמח לטיפים.. מתחילה להרגיש את הסוףףף ועם כל הדברים שיש בחבילות ידה ורשימות לידה נהיה לי בלאגן אחד שלם!
    תודה :)

שיר (:
6 תגובות
עמוד 1
  • היי חסרת סבלנות, איזו התרגשות!!! לא נשאר עוד הרבה עד ללידה

• אני קניתי הכלללל לפני הלידה, העדפתי להיות מוכנה ולא לרוץ אחרי לידה ולעשות השלמות.
    צריך , לפחות 7 חליפות , בגד גוף+ רגליות
    כובעים
    חיתולי טטרה
    מוצצים
    בקבוקים
    סטריליזטור
    סלקלק לשיחרור מהבית חןלים
    עגלה
    שידת החתלה+ מיטת תינוק
    מצעים לעריסה
    שמיכות
    מגבות
    משחת החתלה
    שמן רחצה לתינוק
    קרם גוף
    אלכוהול
    צמר גפן
    אם אני יזכר בעוד משהו אני יוסיף :)
    בהצלחה
  • איזה התרגשות :)
    לפני הכל עצה קטנה תשני כל עוד את יכולה :))))
    לגבי מה לקנות ממליצה לך לא להשתגע עם בגדים כי סביר להניח שבהתחלה יביאו לך מתנות שיכללו בגדים ככה שיהיה4 אוברולים, 4 בגדי גוף ו 4 רגליות לא יותר...
    ובעיקר מוצרי היגיינה כמו צמר גפן, אלכוהול, משחה לטוסיק, חיתולים (ממליצה של האגיס יש פתח לטבור), מקלות אוזניים, מגבונים, תכשירים לאמבטיה... ומקווה שלא שכחתי כלום.. שאר הדברים לאט לאט לא דחופים...

נטע חני
  • אכן התרגשות
  • הכל תלוי בכמה את קרובה לסופר פארם שפתוח 24/7
    [url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers]
  • אני ממליצה לקנות כל מה שאפשר לפני.
    עגלה, סלקל, בגדי גוף, ביגוד ראשוני, חיתולי בד, סדינים לעריסה, משאבה, סבון, משחה לטוסיק, מגבונים, אלכוהול, צמר גפן וכו' וכו'

ככה תבואי מהבי'ח הביתה והכל יהיה מוכן ולא תריצי את בעלך כל רגע לחנות אחרת.
    אני הפעם התארגנתי מאוד טוב וזה מאוד עוזר לי.
    גם עניין הקניות וההתארגנות לפני זה מרגש..
    בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה