חייבת תמיכה ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • במשך כמה חודשים לקחתי גלולות ועכשיו כמעט חצי שנה שאני ובעלי מנסים להכנס להיריון...
    אני לחוצה מטיבעי והשיגרה היומיומית שלי עמוסה בטירוף. אני לא מוצאת דרך לקחת את הנושא הזה בקלות
    ביום של המקווה לפני שבוע בדיוק הבדיקת ביוץ יצאה חיובית ואני ובעלי היינו יחד ומאז יש לי כאבי בטן תחתונה כאילו אני עוד שניה מקבלת מחזור , בנוסף הפרשות מרובות שממש מציקות לי חא יודעת אם זה קשור אבל יש לי כל כמה זמן דחף לשירותים ואוכלת מלא...דברים שלא רגילה.
    אני כלכך מקווה להריון ויותר מזה מפחדת להתאכזב..אני מודעת לקטע הפסיכולוגי אבל קשה להבין את הכאביפ

אשמח לשמוע תגובות
5 תגובות
עמוד 1
  • נו בדקת?

BABY
  • לא .....
    אני מפחדת להתאכזב.....
  • לא .....
    אני מפחדת להתאכזב.....
  • יהיה בסדר ב"ה.
    תאמיני ויהיה טוב.
  • לפעמים זה פסיכוסומטי כל התסמינים הללו
    אני מאוד מקווה שאצלך זה לא ככה

תעשי בדיקה- הוודאות עדיפה על החוסר וודאות, מקווה שתופתעו לטובה!!!
    בהצלחה:)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה