עזרה בבקשה-חומצה פולית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אני בשבוע 13 ולא לקחתי בגלל חומצה פולית אולי איזה שבוע בהתחלה וזהו כי זה גרם לי לבחילות אני לא מסוגלת לבלוע כדורים בהריון בשלב הזה,יש מישהי שלא לקחה חומצה פולית והעובר היה בסדר ??? קצת נלחצתי ממה שהבנתי,שזה מונע מומים וכו׳...אני לא מבצעת בדיקות פרט לאולטרסאונד רגיל אחת לכמה חודשים .בבקשה תרגיעו אותי
3 תגובות
עמוד 1
  • חומצה פולית יש גם במאכלים שאת אוכלת, אז את לא מונעת חומצה פולית מהעובר, הכדורים זו המלצה גורפת של הרפואה המודרנית.

• עוד מישהי ?
  • יש לי חברה שלא לקחה ברזל ולא חומצה פולית. לא לקחה בכלל כדורים אבל שמרה על תזונה נכונה ובריאה
    וכמובן עשתה בדיקות דם כל פעם לפי המעקב. ויצא לה תקין כל פעם (לא היה חסר לה כלום)
    אז זה מאוד תלוי. את לא חייבת לקחת אבל תהיי תמיד במעקב אחר בדיוקת הדם שלא יהיה לך חסר בדם (לא רק חומצה פולית)
    אני אישית לקחתי כדורים מההתחלה עד הסוף לא הייתה לי בעיה...ולא רציתי לקחת סיכונים- אז לשיקולך

בהצלחה!!! והריון קל ותקין

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה