הי בנות התייעצות...חיסון לשעלת עשיתן? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • פתאום עם כל העלייה בתחלואה במחלה שכמעט ונעלמה. רצוי וכדאי לעשות? בטוח? או שהם רק רוצים לפרסם את החיסון ולדאוג לתועלתם האישית.
5 תגובות
עמוד 1
  • אני עשיתי... עד עכשיו זה לא היה בסל תרופות ועכשיו כשזה נכנס רוצים לפרסם את זה ע"מ שיותר נשים יקבלו אותו...
    והוא לא מזיק.. רק יכול להועיל אז למה לא בעצם?

שיר (:
  • אני עשיתי
    לא רוצה לקחת את הסיכון שפיצקי חלילה יסבול
    ואין יותר מדי תופעות לוואי
    לי אישית כאבה הכתף 4-5 ימים אחרי וזהו

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• אני אישית לא עשיתי חיסון לשעלת אלא רק לשפעת.
    קראתי קצת על החיסון של השעלת באינטרנט והיו לי קצת חששות בעקבות המחקרים שהתגלו שם. כמובן שהרופאה שלי כן המליצה לי לעשות (אבל לא לחצה0 כמו בחיסון של השפעת) הרופאים לא מכירים במחקרים שנעשו ובטענות כנגד החיסון וכולם אומרים שאין בזה בכלל סיכון.
    בכל מקרה אני קצת חששתי אז החלטתי לא להתחסן בגלל דברים שקראתי שיכולים להשפיע על העובר שהם בלתי הפיכים
    אבל ההחלטה היא אינדיווידואלית לכל אחת לפי מה שהיא מרגישה ומאמינה
    ולכן רק את צריכה לקבל את ההחלטה הזו אבל חשוב שתהיי מודעת ל- 2 הצדדים. תקראי על זה קצת ותגיעי להחלטה הכי נכונה לך.

הצלחה!! והריון קל ותקין

• אני עשיתי.
    בררתי לפני והבנתי שאין לזה תופעות לוואי וזה לא יכול להזיק.
    ואחרי ששמעתי על הסיכונים במחלת השעלת אצל תינוקות לא חשבתי מדי הרבה.
    הפרוצדורה פשוטה והמקוםמכואב כמה ימים וזהו.
  • וואו תודה בנות עזרתן לי! אני גם עשיתי לשפעת ועכשיו בגלל הבאז שזה על סדר היום התלבטתי אם לעשות גם אותו. נראה לי אלך על זה. הריון תקין קל ונעים לכולכן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה