מיואשת! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני ובעלי מנסים להיכנס להריון כבר 9 חודשים וללא הצלחה :-(

ערכתי בדיקות הורמונליות ואולטרסאונד והכל נראה תקין, כנ"ל הבדיקת זרע של בעלי.

כבר לא יודעת מה לחשוב, לאן לפנות..למי.

אולי מישהי עברה חוויה דומה?.. אם אין סיבה רפואית, למה הדיליי הזה? :-(
4 תגובות
עמוד 1
  • לחץ לחץ לחץ לחץ לחץ
    ת-ש-ח-ר-ר-י !!!!!!!!
    הדיליי נובע מהלחץ!!
    אני ובעלי ניסינו שנה שלמה, כשהצייר שתי ואמרתי מספיק נכנסתי להריון באותו חודש, אבל באמת שחררתי!!!
    לא אמרתי לעצמי אני משחררת אבל הראש שלי המשיך לעבוד הריון הריון הריון
    באמת שחררתי!!!

אם את רוצה להשקיט את נפשך, תלכי לרופא נשים שלך תבקשי מעקב זקיקים
    זו בדיקת א״ס פשוט שבודקת את הביוץ שלך כמות זקיקים אורך וכו׳.
    ככה תוכלו לכוון מתי כדאי ומתי יש סיכוי טוב להפריה

בהצלחה!!!

• איך לשחרר באמת??

זה הדבר היחיד שאני חושבת עליו כל היום!!!

אני באמת רוצה לשחרר, אבל אני פשוט לא מצליחה...

נ.ב.- תודה על התגובה שני, בידר אותי במקצת :-)
  • היי לינה
    אני הייתי בדיוק כמוך בהתחלה של הניסיונות לא מצליחה לשחרר את העיניין של ההריון מהראש כל שניה זה במחשבות שלי ..
    למרות שזה קצת מסתכל שהכל תקין אצלכם ולא הצלחתם להיכנס אבל את חייבת להבין שהלחץ והמחשבות זה לא רק מקשה את הכניסה הטבעית להריון.. לפי דעתי הזמן פשוט עושה את שלו היום אני כבר שני וחצי של ניסיונות למרות שאצלינו התגלתה בעיה אבל אני מקבלת אותה באהבה ומאמינה שאני וכמובן כולכן נהיה בסוף בהריון רק חשוב לקבל את התהליך באהבה בהבנה ולהאמין שזה יקרה בסוף !!
  • אז באמת איך אפשר לשחרר שכל היום חושבים על זה????

אז אני לא שותה בדרך כלל אבל זה היה תקופת פסח,
    אז החלטתי שאני ישתה 4 כוסות יין בשביל הכיף ולהירגע ולא לחשוב על כלום ורק יהנה בערב,

וכך היה שתיתי - לא חשבתי לא לחוצה ככה יום יומיים גם אחריי (בלי שתיה) אבל לא לחוצה כי גם חשבתי שפספסתי בכלל את מועד הביוץ.....

בקיצור לשתות משהו סתם לכיף באותו יום של המקווה,
    ולהנות באמת מהרגע !

לפעמים זה באמת קורה..................................... :-)

בשורות טובות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה